Els programes musicals "Delicatessen" i "A tocar!", nominats als Premis Arc

Els programes "Delicatessen", d'iCat, amb Albert Puig, i "A tocar!", de +Catràdio, amb Maite Sadurní, estan nominats als XVI Premis Arc en la categoria de millor mitjà de comunicació o programa musical.

El lliurament dels guardons tindrà lloc el dimarts 11 de desembre, a les 20.00, a la Sala Barts de Barcelona, en un la gala que iCat retransmetrà en directe i que el 33 emetrà el mes de desembre.

El programes musicals "Delicatessen", d'iCat, amb Albert Puig, i "A tocar!", de la graella digital +Catràdio, amb Maite Sadurní, han estat nominats als XVI Premis Arc en la categoria de millor mitjà de comunicació o programa musical. Els guardons es faran públics i es lliuraran el dimarts 11 de desembre, a les 20.00, a la Sala Barts de Barcelona, en una gala conduïda per Elena Gadel i Agnès Busquets.

El dia 11, a partir de les 19.00, el programa "Independents" d'iCat, amb Josep Martín, es farà en directe des de la Sala Barts, des d'on captarà l'ambient previ al lliurement dels premis i parlarà amb nominats i convidats.

iCat, el canal de música i cultura de Catalunya Ràdio, transmetrà en directe la gala a partir de les 20.00, i el 33 l'enregistrarà i l'emetrà durant el mes de desembre. Les dues transmissions aniran a càrrec de Josep Martín.

Un total de 56 nominats concorren a aquesta 16a edició dels premis, que es distribuiran en 14 categories a més del Premi d'Honor amb què es distingeix una persona destacada per la seva trajectòria i treball a favor de la música.

Els Premis ARC estan organitzats per l'Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya amb l'objectiu premiar tant els grups de música i les seves gires com les programacions musicals que s'han dut a terme al llarg de l'any. Els Premis ARC estan declarats premis nacionals de la música a Catalunya.

L'acte de lliurament d'aquests premis suposa, per al sector, un punt de trobada entre artistes, professionals de la cultura i les arts, institucions públiques, mitjans de comunicació i la indústria musical.

 

tv3.cat

catradio.cat

 

 

 

 

Anar al contingut