"Ja m'entens" està dirigit per David Àvila

Els museus que mostren la diversitat sexoafectiva, a "Ja m'entens" 

Dimarts 30 de maig, el podcast de temàtica LGTBIQ+ "Ja m'entens", dirigit per David Àvila, tindrà com a protagonistes els museus que mostren projectes on hi és present la diversitat sexoafectiva i de gènere.  

El podcast de temàtica LGTBIQ+ s'endinsa aquesta setmana en reflectir diversos projectes impulsats per museus que mostren la cultura de la diversitat sexoafectiva i de gènere. Un d'aquests projectes és "Sade, la llibertat o el mal" que es pot veure fins al 15 d'Octubre al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, CCCB. De la figura de Sade, Àvila en parlarà amb el comissari de l'exposició, Antonio Monegal.  

A més, aquest mes de juny s'inicien els actes "Orgull de museus" i "Orgull de Barris", i el programa entrevistarà els seus responsables: el director del Centre LGTBI de Barcelona, Andreu Agustín i la comissària d'"Orgull de Barris" Sarai Cumplido. També a finals de juny s'estrenarà l'exposició "Som com som, som qui som", que porta a terme la Xarxa de Museus d'Art de Catalunya. Un dels comissaris, Pere Parramon conversarà amb David Àvila. 

"Ja m'entens" és el podcast dedicat a la comunitat LGTBIQ+, que vol reflectir la diversitat de gènere i sexoafectiva, dirigit pel periodista David Àvila, i que enguany estrena la tercera temporada. Aquest espai es pot escoltar per l'app i web de Catalunya Ràdio. 

Anar al contingut