Llum Barrera i Quim Masferrer parlen dels monòlegs, a "De bon humor"
Llum Barrera i Quim Masferrer parlen dels monòlegs, a "De bon humor"
Diumenge, 4 de febrer, a les 22.35.

Els monòlegs, a "De bon humor"

Diumenge, 4 de febrer, a les 22.35, TV3 emetrà un altre episodi de la sèrie documental "De bon humor", presentada per Llum Barrera. En el capítol dedicat als monòlegs, una de les arts escèniques que ha adquirit la condició de clàssica, en menys temps i que tracta temes quotidians i d'actualitat de forma irònica, crítica i sovint descarnada. Quim Masferrer, "El foraster" de TV3 i l'humorista Raül Alcaraz parlaran del tema.

Poques arts escèniques han adquirit la condició de clàssiques en tan poc temps com els monòlegs, també coneguts com a Stand Up Comedy. El gran èxit del monòleg es deu al fet que tracta temes quotidians i d'actualitat de forma irònica, crítica i sovint descarnada. A més, és una fórmula senzilla de presentar un espectacle. Amb un micròfon, gràcia i un bon guió n'hi ha prou per aconseguir el somriure del públic.

En el capítol dedicat als monòlegs, Llum Barrera coneixerà diversos mestres d'aquest art. Anirà fins a Castellfollit del Boix per veure com Quim Masferrer es prepara  pel monòleg del programa "El foraster". Amb ell conversarà dels seus orígens, de la seva manera de fer i de les particularitats d'aquest monòleg televisiu en què humor i emoció tenen paper a parts iguals.

I del poble anirà a la gran ciutat, a l'Hospitalet de Llobregat, per trobar-se amb l'humorista Raül Alcaraz. Tot va començar quan va penjar al seu Facebook  un enginyós monòleg sobre el particular accent de la gent de la seva ciutat i que, en poca estona, es va fer viral a través de WhatsApp.

També viatjarà fins al cor del barri del Raval de Barcelona, on hi ha un petit gran teatre: El Llantiol, on cada nit actuen monologuistes. El Teatre Llantiol ha estat i continua sent el planter i el primer escenari de molts dels monologuistes del nostre país.

tv3.cat/debonhumor
facebook.com/debonhumor

Anar al contingut