Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Dilluns, a partir de les 8.30

Els metges residents i jubilats a primera línia de la pandèmia i el judici al major Trapero, a "Els matins"

Dilluns, a partir de les 8.30, una nova edició d'"Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia. Durant les pitjors setmanes de la pandèmia de Covid, es van incorporar a primera línia metges residents i jubilats. Explicaran com ho han viscut Xavier de Balanzó, jubilat, i Clara Bonel, que acabava de finalitzar el Mir. I el programa també connectarà amb l'Audiència Nacional, a Madrid, perquè dilluns es reprèn el judici al major Trapero i l'excúpula d'interior.

Lídia Heredia també entrevistarà Josep Maria Álvarez, secretari general d'UGT.

Analitzaran l'actualitat del dia Milagros Pérez Oliva i Jordi Barbeta.

Dilluns, les Terres de l'Ebre, els Pirineus i el Camp de Tarragona entren en la tercera fase. Es repassaran alguns dels canvis que això comporta, com per exemple que es pugui fer ús de les barres dels bars i ampliar les terrasses.

Els centres de dia, en la tercera fase, podran recuperar l'activitat presencial. Se sabrà com han viscut el confinament les famílies que no hi podien portar les persones amb dependència i com això ha afectat els malalts.

I també podran obrir les escoles bressol a tot el territori, però moltes no ho faran. S'explicarà què en pensen els mestres i les famílies.

En el context de les protestes per la mort de George Floyd, el director de la revista 5W, Agus Morales, explicarà com el racisme és estructural als Estats Units i com afecta també el sistema sanitari.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut