Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"

"Els matins" entrevista Miquel Iceta, primer secretari del PSC

Demà, dimarts, a partir de les 8.00, "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà el primer secretari del PSC, Miquel Iceta.

Analitzaran l'actualitat Montserrat Nebrera, Josep-Lluís Carod-Rovira, Neus Tomàs i, des de Madrid, Ernesto Ekaizer.

Lídia Heredia també parlarà amb Òscar Camps, a punt per tornar amb l'Open Arms al Mediterrani central, on seran l'únic vaixell de rescat després que MSF i SOS Mediterranée hagin anunciat que en retiren l'Aquarius.

El corresponsal de TV3 a Londres, Sergi Mulero, explicarà com encara Theresa May un dia clau per al Brexit: el parlament britànic havia de votar si dona suport al seu pla per sortir de la Unió Europea de forma pactada, però la primera ministra ha ajornat la votació.

A partir de les 11.00, el programa retransmetrà, en directe, la lectura de les candidatures als Premis Gaudí, que es farà a la Pedrera. Àlex Gorina comentarà la llista de nominats, i també presentarà una sèrie nova de TV3 sobre la història del cinema català, "La gran il·lusió".

El punt final el posarà Sergi Pàmies, que donarà els seus consells particulars per als dinars de Nadal, a "La vida saludable".

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut