Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Dijous, a partir de les 8.00

"Els matins" entrevista la presidenta de l'Observatori Metropolità de l'Habitatge, Carme Trilla

Demà, dijous, a partir de les 8.00, "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà la presidenta de l'Observatori Metropolità de l'Habitatge, Carme Trilla. Explicarà els efectes de la reprovació de la nova normativa sobre els lloguers d'habitatges.

L'anàlisi de l'actualitat
A la tertúlia hi participaran Ferran Espada, Alex Salmon i Isabel García Pagan.

Places de mossos i bombers
El programa connectarà amb el Parlament on es debat la creació de 750 places de Mossos d'Esquadra i 250 de Bombers de la Generalitat.

La instal·lació d'ascensors en finques antigues
S'imaginen anar amb cadira de rodes i viure en un cinquè pis sense ascensor? "Els marins" es farà ressò de la denúncia de dues veïnes discapacitades que reclamen a la comunitat, sense èxit, que s'hi instal·li un ascensor.

La toxicitat dels tiquets de compra
A l'espai de ciència, se sabrà per què s'ha d'anar en compte de no posar en contacte els tiquets de compra amb begudes o aliments. La culpa la té el bisfenol A, que l'agència europea de productes químics inclou en la llista de substàncies extremadament preocupants.

Premis Edebé de literatura infantil i juvenil
Tancaran el programa Maite Carranza i Elia Barceló, les autores de "Safari" i "L'efecte Frankenstein", guanyadores dels premis Edebé que es lliuren aquest dijous.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut