"Els matins"
"Els matins"
Dimecres, a partir de les 9.00

"Els matins" entrevista el conseller de Treball, Assumptes Socials i Famílies de la Generalitat, Chakir el Homrani

Demà, dimecres, a partir de les 9.00, "Els matins", presentat per Pere Bosch, entrevistarà el conseller de Treball, Assumptes Socials i Famílies de la Generalitat, Chakir el Homrani.

Amb ell es comentarà el nou pla de suport, dotat amb 14,5 milions d'euros, que el govern destinarà als municipis que allotgin centres de menors estrangers no acompanyats i la proposta del nou tinent d'alcaldia de Seguretat de l'Ajuntament de Barcelona -i exdirector dels Mossos d'Esquadra-, Albert Batlle, d'un "retorn assistit" d'aquests menors per millorar la seguretat.

També s'entrevistarà el president del PDeCat, David Bonvehí, després del no de la formació a Pedro Sánchez que, aquest dimarts, ha perdut la primera votació de la investidura al Congrés, i després també que el consell nacional del PDeCAT hagi obert un període de debat intern fins al 20 de setembre per decidir sobre l'ordenació de l'espai de JxCat.

L'actualitat s'analitzarà amb Anna Ballbona, Antonio Baños i Jordi Mercader.

Aquest dimecres, a "Els matins" també podreu veure com es trobaran per primera vegada en Miquel, un parapentista, i en Ricard, un bomber que formava part de l'equip que li va salvar la vida després d'un aparatós accident a Organyà, a l'Alt Urgell.

I tot això, pendents de la sessió de control al Parlament, de l'onada de calor que afecta el país i de l'adeu de Theresa May al capdavant del govern britànic.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut