Mònica Terribas
Mònica Terribas
Dijous al matí

Els efectes de la crisi del coronavirus en el turisme i el cinema, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Demà, a "El matí de Catalunya Ràdio", Mònica Terribas continuarà seguint l'actualitat al voltant del coronavirus en connexió amb el Congrés dels Diputats i amb l'anàlisi dels efectes de la crisi en el sector turístic i en el món del cinema, entre altres continguts.

Com cada dia a primera hora, a les 7.30, el programa parlarà amb el doctor Antoni Trilla, cap d'Epidemiologia de l'Hospital Clínic, per seguir l'evolució de la pandèmia.

A les 9.00, connexió amb el ple del Congrés dels Diputats, en què el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, demanarà una pròrroga de l'estat d'alarma.

A partir de les 10.10, Mònica Terribas moderarà una taula per analitzar la situació del sector del turisme amb Jordi Mestre, president del Gremi d'Hotels de Barcelona; Pere Chías, president del Gremi de Restauració de Barcelona; Enrique Alcántara, president d'Apartur; Martí Sarrate, president de l'Associació Corporativa d'Agències de Viatges Especialitzades (ACAVE), i Martí Sabrià, gerent del Grup Costa Brava Centre.

A la secció "El galliner", a les 11.10, Àlex Gorina parlarà de com afecta la crisi sanitària el món del cinema amb Lluís Danés, director de cinema, guionista i director artístic; Edmon Roch, productor d'IKIRU Films; David Pastor, codirector de la pel·lícula "Hogar", i Jaume Roures, soci gestor de Mediapro.

Després de la connexió diària amb la roda de premsa del Centre d'Emergències i Alertes Sanitàries del Ministeri de Sanitat, a les 12.35 arribarà l'espai "Músiques confinades". A continuació, entrevista a l'actor José Corbacho, que forma part del repartiment de "Jo em quedo a casa", la ficció de TV3 per a les tardes de confinament. La secció "Time out", amb Carme Lluveras, posarà el punt final al programa.

"El matí de Catalunya Ràdio", dirigit i presentat per Mònica Terribas, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

 

Anar al contingut