Lídia Heredia
Lídia Heredia
Dimarts, a partir de les 8.30

Els dubtes sobre propietats inscrites per l'Església, a "Els matins"

Demà dimarts, a partir de les 8.30, una nova edició d'"Els matins", dirigida i presentada per Lídia Heredia. Després que l'Església catòlica hagi reconegut un miler d'errors en l'adjudicació de propietats que es va fer fins al 2018, parlarem amb la periodista Montserrat Besses, autora d'un "Sense Ficció" on posava de relleu la polèmica i l'opacitat d'aquestes inscripcions.

Infermeres esgotades

El programa compartirà els problemes dels professionals de la infermeria en plena sisena onada de covid amb la secretària sectorial d'Atenció Primària d'Infermeres de Catalunya, Laia Marsal, i el president del comitè d'empresa de l'Hospital Moisès Broggi, Cristian Munné.

Què roben als súpers?

Es parlarà amb un responsable de l'associació de fabricants i distribuïdors Aecoc, Leandro Fernández, de l'informe que han encarregat per detallar quins són els productes més robats als supermercats.

Llicència d'edat

Sergi Pàmies posarà el focus del desbrossador de paraules en un dels conceptes que aquests dies han generat més polèmica: "llicència d'edat".

La taula d'"Els matins"

Isabel Garcia Pagan, Montserrat Nebrera i Arturo Puente comentaran i contextualitzaran els titulars del dia. I Juan Soto Ivars explicarà com es capten, a través de trucades, inversions per a criptomonedes.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut