Els atemptats de Barcelona i Cambrils i la situació dels refugiats, a "Preguntes freqüents"

Demà, a partir de les 21.55, "Preguntes freqüents" parlarà dels atemptats de Barcelona i Cambrils, sis mesos després, i de la situació dels refugiats, un any després de la manifestació. Laura Rosel, a més, conversarà amb Mireia Boya i amb Ben Emerson, advocat que portarà el cas dels Jordis i d'Oriol Junqueras davant l'ONU.

Laura Rosel entrevistarà Mireia Boya, exdiputada de la CUP que ha declarat aquesta setmana davant del Suprem i, des de París, Ben Emerson, advocat que portarà el cas de Jordi Cuixart, Jordi Sànchez i Oriol Junqueras davant l'ONU.

Els atemptats de Barcelona i Cambrils, sis mesos després, a "Preguntes freqüents" amb Anna Teixidor, periodista experta en jihadisme, i Wafa Marsi, mediadora social de Ripoll. Marsi coneixia personalment alguns dels responsables dels atemptats.

I un any després de les mobilitzacions a favor de l'acolliment de les persones refugiades, Laura Rosel  analitza el tema amb Òscar Camps, fundador i director de Proactiva Open Arms, i Ruben Wagensberg, diputat d'ERC. S'ha avançat o tot continua igual?

Per acomiadar el programa, l'actuació del cantautor de Xàtiva Feliu Ventura.

A les cadires hi haurà els periodistes Luis Mauri, Vicent Partal, Maria Navarro i Toni Muñoz debatent i formulant preguntes als convidats. I, a més, els col·laboradors habituals de "Preguntes freqüents" amb les seves seccions: "La setmana de Pilar Rahola", "Les FAQS de Quico Sallés" i "L'accent diacrític de Maiol Roger".

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut