Els 8 mesos de l'empresonament dels Jordis i l'arribada del vaixell Aquarius, a "Preguntes freqüents"

Demà, a partir de les 21.55, "Preguntes freqüents", presentat per Laura Rosel, mirarà de trobar respostes als interrogants de l'actualitat de la setmana. Les parelles dels Jordis; l'advocat especialitzat en Drets Humans, August Gil Matamala; el rector de la parròquia de San Carlos de Borromeo de Vallecas (Madrid), Javier Baeza; el portaveu de la plataforma Stop Mare Mortum, Toni Borrell, i la directora de la Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat, Estel·la Pareja, seran algunes de les veus del programa.

Amb motiu dels 8 mesos de l'empresonament de Jordi Cuixart i Jordi Sánchez, Laura Rosel conversarà amb les seves parelles, Txell Bonet i Susanna Barreda.

El programa també entrevistarà l'advocat i activista August Gil Matamala i emetrà una conversa amb el rector de la parròquia de San Carlos de Borromeo de Vallecas (Madrid), Javier Baeza. Baeza és activista i un dels promotors del referèndum monarquia-república que es farà a Vallecas.

"Preguntes freqüents", a més, estarà pendent de l'arribada del vaixell Aquarius a València amb la presència de Toni Borrell, portaveu de la plataforma Stop Mare Mortum, i Estel·la Pareja, directora de la Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat, a plató.

El programa acabarà amb una doble actuació d'El Petit de Cal Eril.

A les cadires hi haurà els periodistes Patricia López, Sergi Picazo, Israel García-Juez i Gemma Liñán, que participaran en el debat i faran preguntes als convidats. I, a més, dos dels col·laboradors habituals de "Preguntes freqüents" oferiran les seves seccions: "Les FAQS de Quico Sallés" i "L'accent diacrític de Maiol Roger".

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut