"Tot gira", amb David Clupés
"Tot gira", amb David Clupés

El "Tot gira", amb David Clupés, busca el millor himne del futbol català del 2017

La votació per elegir els tres finalistes està oberta a tots els oients fins divendres i hi ha nou himnes de clubs catalans que són semifinalistes

Durant tota la temporada, "El melic del futbol" de Jordi Mèlich ha emès  himnes d'equips del futbol territorial català. Cada mes els oients han escollit el millor entre els proposats i ara ja hi ha definits els nou candidats a ser el millor himne del 2017, en la que és la segona edició d'aquest concurs.

Els nou himnes aspirants són els dels clubs Sant Juan Atlètica de Montcada, FC Fruitosenc, UE Tossa, UE Rubí, CE Navàs, Terrassa FC, CD Tortosa, CF Damm i CF Ciudad Cooperativa.

L'audiència tornarà a ser qui decidirà i la votació popular està oberta fins demà, divendres, a la mitjanit al web i al Facebook del programa. D'aquesta votació en sortiran els tres finalistes per endur-se el premi i el guanyador se sabrà el 2 de juliol en l'últim "Tot gira" de la temporada.

El jurat que triarà quin és el millor himne de l'any serà el grup reusenc Pokers, que és qui interpreta la sintonia de la secció dedicada al futbol d'aquesta casa.

Qui s'emporti el trofeu succeirà la Fundació Esportiva Grama, que es va imposar en l'edició de l'any passat.

"Tot gira" s'emet cada dissabte i cada diumenge de 16.00 a 00.00.

 

 

catradio.cat/totgira

facebook.com/totgira

twitter.com/totgira

Anar al contingut