"Symphonic Project"
"Symphonic Project"
DIMARTS, A LES 23.15

El "Symphonic Project" d'Els Amics de les Arts, a TV3

Demà, a les 23.15, TV3 emet el "Symphonic Project", un concert molt especial d'Els Amics de les Arts, celebrat al Palau de la Música Catalana el 23 de novembre del 2018 i que va tancar la gira del seu últim disc, "Un estrany poder".

El "Symphonic Project" és, sens dubte, un concert històric perquè la banda va adaptar els seus temes en un espectacle simfònic amb la participació de l'Orquestra Simfònica Baetulo, dirigida per Joan Martorell, i del Cor de Noies de l'Orfeó Català, que dirigeix Buia Reixach. Però també és històric perquè va significar el comiat d'Eduard Costa, que va deixar Els Amics de les Arts per emprendre un camí en solitari.

Al "Symphonic Project", emmarcat al Festival de Jazz de Barcelona, Els Amics de les Arts repassen molts dels temes musicals que han marcat la seva trajectòria, en versió simfònica i amb el Cor de Noies de l'Orfeó. El concert esdevé una festa en connexió total amb el públic i amb el punt d'emoció al final, quan acomiaden un dels membres del grup. L'adaptació musical és de Dani Alegret que, amb els seus companys Joan Enric Barceló, Ferran Piqué i Eduard Costa, han protagonitzat un concert inoblidable.

tv3.cat

Anar al contingut