"El detectiu Conan" estrena capítols nous al SX3.
"El detectiu Conan" estrena capítols nous al SX3.
Més capítols a l'X3

El SX3 preestrena el capítol 1.000 de la sèrie "El detectiu Conan" al Saló del Còmic

Diumenge, 2 d'abril, a les 13.00, el SX3 preestrenarà el capítol 1.000 de la sèrie japonesa "El detectiu Conan" a l'auditori de Fira de Barcelona a Montjuïc. Després de la projecció, en el marc del Saló del Còmic, hi haurà una sorpresa final per als aficionats a l'anime. El SX3 és l'únic canal de televisió de fora del Japó que ha emès tots els capítols de la sèrie disponibles per a projecció internacional, i en català. També ha doblat i emès les primeres vint-i-tres pel·lícules de Conan.

A partir de la setmana que ve, es podran veure 100 capítols nous d'"El detectiu Conan" a l'X3.

"El detectiu Conan" és una sèrie d'animació japonesa d'èxit que ha unit diverses generacions de fans a Catalunya amb la seva emissió pel SX3 i els canals que l'han precedit. L'any 2001 es va estrenar la primera temporada i, des d'aleshores, s'han emès tots els capítols disponibles per a projecció internacional. D'aquesta manera, el SX3 s'ha convertit en l'única televisió de fora del Japó que ha emès tots els episodis disponibles. A més, a partir de dilluns, 3 d'abril, es podran veure 100 capítols nous de la sèrie a l'X3, entre els quals el capítol 1.000, que s'haurà preestrenat al Saló del Còmic de Barcelona. 

El protagonista de la sèrie és un famós detectiu, Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que es pensaven que era mortal, però que el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, Shinichi adoptarà un altre nom, basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle: Conan.

El petit detectiu farà veure que té els pares malalts i la Ran, la seva "nòvia", l'acollirà a casa seva (sense saber que en Conan en realitat n'està enamorat). Amb ells viu el pare de la Ran, el desastrós detectiu Kogoro Mouri. En Conan farà un nou grup d'amics, infants "com ell", amb qui crearà la Lliga de Detectius Juvenils.

D'aquesta manera, en Conan resol una gran quantitat de delictes, amb els seus dots d'observació, amb astúcia i uns quants trucs creats pel professor Agasa, el seu veí i l'única persona que sap quina és la seva autèntica identitat. Però, com que és un nen i no pot treballar, qui s'endú tots els mèrits de la tasca detectivesca d'en Conan és el pare de la Ran.

La sèrie està basada en un manga amb el mateix nom de l'autor, Gosho Aoyama. A cada episodi hi ha un misteri per resoldre, i per poder trobar els culpables dels sovint sanguinaris delictes, s'ha de fer anar força el cervell, perquè són casos dignes del més agut Sherlock Holmes!

 

SX3.cat

#NouSX3

X3.cat

S3.cat

Anar al contingut