My Hero Academia: dos herois

El SX3 desembarca al Manga Barcelona amb un canal pop-up d'anime, estand propi, activitats i moltes estrenes

Entre el 8 i l'11 de desembre, coincidint amb el Manga Barcelona, el SX3 serà present en aquest Saló de la Fira Barcelona Gran Via amb tot un seguit d'activitats i propostes de participació. Durant aquests quatre dies es posarà en marxa un canal pop-up amb produccions d'anime i l'X3 tindrà un estand propi. A més, el SX3 també estrenarà dos animes d'èxit: la sèrie "Ronja, la filla del bandoler" i la pel·lícula "My Hero Academia: dos herois".

El SX3 farà un gran desplegament durant els dies del Saló del Manga de Barcelona,  amb diverses activitats i propostes entre el 8 i l'11 de desembre. Es posarà en marxa un canal pop-up amb un programació especial dedicada a l'anime, l'X3 tindrà un estand propi al Saló, hi haurà la presència del espais "Ràndom",  "InfoK" i "Beta", moltes sorpreses i l'estrena de la sèrie "Ronja, la filla del bandoler" i la pel·lícula "My Hero Academia: dos herois".

 

Canal pop-up d'anime

Durant els quatre dies del Saló del Manga, el SX3 obrirà un canal pop-up amb una programació especial dedicada a l'anime. Serà un canal exclusiu i temporal, que estarà operatiu mentre duri el saló, de les 8.00h a les 22.00, i que es podrà veure a través de les plataformes digitals del SX3 (web, app i smart TV).

S'hi faran maratons de capítols de "Guardians de la nit: Kimetsu no Yaiba", "Haikyu!!", "Yu Yu Hakusho: El defensors del més enllà" i "Ranma". A més, dijous 8, a les 20.20, emetrà en simulcast la pel·lícula "My Hero Academia: dos herois".

A banda, aquest canal pop-up també emetrà un altre tipus de contingut, com la sessió amb els dobladors que tindrà lloc al Saló.

 

Estand propi de l'X3

L'X3 disposarà, per primera vegada, d'un estand propi, de 100 metres quadrats, que tindrà un espai hologràfic on els visitants podran interactuar en viu amb els seus personatges preferits de les sèries d'anime de l'X3, així com amb els protagonistes d'alguns dels programes del canal, com els quatre personatges de "Beta" o els presentadors de "Ràndom", en versió virtual.

En aquest estand, els visitants hi trobaran un espai de photocall amb personatges corporis per poder fer-s'hi fotografies. 

 

Activitat al Saló

Sessió amb dobladors de les sèries i pel·lícules d'anime de l'X3 dijous 8 de desembre, a les 11.00, a l'Auditori)

Amb la presència dels protagonistes principals i altres dobladors carismàtics de "Haikyu!!", "Guardians de la nit: Kimetsu no Yaiba", "Inazuma Eleven", "El detectiu Conan", "Ronja: la filla del bandoler" i les pel·lícules de "My Hero Academia".

Després, el públic podrà fer preguntes i peticions, i demanar signatures als dobladors.

 

Presentació de les novetats de sèries i pel·lícules anime del SX3 per al primer trimestre del 2023 (divendres 9 de desembre, a les 18.00, a la sala Kitsune)

A càrrec de la directora del Departament d'Infantils de TV3, Laia Servera. Es projectarà un vídeo promocional amb els títols d'anime per al primer trimestre del 2023, així com també els primers minuts de les dues sèries més destacades.

Finalment, es farà una roda de premsa, on es respondran les preguntes del públic assistent.

 

Els programes de l'X3, al Manga Barcelona

 

Especial "Ràndom Manga Barcelona"

Divendres, 9 de desembre, el programa conduït per la Maria i en David tindrà presència al Manga Barcelona, ja que els guanyadors del concurs "Ràndom Manga a Barcelona" gaudiran d'una visita exclusiva al Saló.

 

"InfoK"

L'espai informatiu "InfoK" connectarà en directe dimecres, 7 de desembre, des del Saló per explicar els preparatius de l'estand de l'X3, així com també del conjunt d'activitats que es faran al Manga Barcelona.

I divendres 9, un equip de l'"InfoK" serà al Manga Barcelona per gravar diversos reportatges que es podran veure al programa el dilluns.

 

"Beta"

Els membres de "Beta", la Kai, en Grau, la Lola i en Jan, seran dijous al Manga Barcelona, des d'on faran continguts que s'emetran al "Betapodcast" del dimarts 13 de desembre. A més, el "Betapodcast" del divendres 9 estarà dedicat a l'anime i s'hi parlarà del Saló.

I en el capítol de ficció del "Projecte Beta" del diumenge dia 11, també es farà referència al Saló, d'on tornaran disfressats.

 

Estrenes a l'X3

 

"Ronja, la filla del bandoler" (dijous 8 de desembre, a les 9.00)

Aquesta producció té una nena de 10 anys com a protagonista. És la primera sèrie de televisió dels prestigiosos estudis japonesos Ghibli, que, a més, aposten per un imaginari nòrdic, ja que la sèrie està basada en la novel·la de l'escriptora sueca de literatura infantil Astrid Lindgren, creadora del personatge Pippi Langstrump. 

Sinopsi: La Ronja és l'única filla del cap d'un grup de bandolers que es dedica a robar els viatgers que passen pel seu territori. Viu a prop del bosc, en un castell partit en dos per culpa d'un llamp que va caure justament la nit que ella va néixer.

Fa 10 anys, el seu pare, en Mattis, va decidir que havia arribat el moment que la seva filla aprengués a viure al bosc. D'ençà d'aleshores, la Ronja surt a explorar-lo i, dia rere dia, en va descobrint les criatures i les meravelles, però també els perills, que s'amaguen entre els arbres. La Ronja, però, de seguida s'espavila i aprèn a superar la por.

La seva vida canvia el dia que coneix un nen de la seva edat, que es diu Birk: és el fill d'en Borka, enemic del seu pare i cap del grup de bandolers rival. Al principi, la Ronja i en Birk no s'avenen gaire, però, a mesura que es van coneixent i superant situacions perilloses junts, esdevenen inseparables. La vida no els ho posa fàcil, i hauran de trobar la manera de continuar veient-se malgrat la rivalitat que hi ha entre les seves famílies.

 

"My Hero Academia: dos herois" (dijous 8 de desembre, a les 20.20)

Coincidint amb l'arrencada del Manga Barcelona, l'X3 estrena aquesta pel·lícula corresponent a una saga que té milers de seguidors a tot el món.

Sinopsi: Mentre els alumnes de l'institut Yûei es preparen per passar les vacances d'estiu, l'All Might i l'Izuku reben una invitació per visitar una ciutat mòbil flotant coneguda amb el nom d'Illa I. Allà està a punt d'inaugurar-se una gran exposició, l'Expo-I, on es mostraran els principals avenços tecnològics dels científics especialitzats en dons, pensats per ajudar els herois a dur a terme la seva difícil tasca.

Quan arriben a l'illa, l'Izuku coneix la filla d'un gran amic de l'All Might, la Melissa, que li recorda a ell mateix en el passat, perquè no té cap do. De sobte, durant la festa de recepció de l'Expo-I, un desconegut malvat saboteja el sistema de seguretat i tots els convidats que hi ha a la festa són agafats com a ostatges.

 

Pel·lícules del detectiu Conan (diumenge, 11 de desembre)

Coincidint amb l'últim dia del Saló del Manga, el SX3 ha programat per a diumenge 11 dues pel·lícules del detectiu Conan: "El detectiu Conan: La bala escarlata", a les 18.00, i "El detectiu Conan: The Scarlet Alibi", a les 20.20.

 

"El detectiu Conan: La bala escarlata" (a les 18.00)

A Tòquio se celeben els World Sports Games, l'esdeveniment esportiu més gran del món. Al seu torn, s'espera per a la seva inauguració l'arribada de la Bala Japonesa, un tren d'última tecnologia similar al Hyperloop, que viatjarà de Nagoya a Tòquio a una velocitat de 1.000 quilòmetres per hora. 

Per desgràcia, un estrany incident té lloc en una festa organitzada per patrocinadors de la competició, cosa que desemboca en el segrest de diversos executius importants. Després d'aquest succés, el Detectiu Conan troba una possible connexió amb una cadena de segrestos en sèrie que va passar fa quinze anys als World Sports Games de Boston.

 

"El detectiu Conan: The Scarlet Alibi" (a les 20.20)

Pel·lícula recopilatòria creada amb contingut, escenes i imatges d'episodis, sobre la família Akai, per tal d'explicar la veritable identitat dels seus membres, sempre envoltats de misteri.  

Centrant-se en Shuichi Akai, que es creia que estava mort, aquest film també ofereix un acostament a Masumi Sera, Shukichi Haneda i Mary.

 

SX3.cat

X3.cat

Anar al contingut