L'informatiu "InfoK" del SX3 dedica un especial a Sant Jordi.
L'informatiu "InfoK" del SX3 dedica un especial a Sant Jordi.

El SX3 celebra Sant Jordi amb programació especial

Sant Jordi es viu durant aquests dies al SX3 amb continguts especials: per als joves de l'X3, als programes "Ràndom", "InfoK" i "Beta", i per als més petits de l'S3, amb una excursió d'en Titó per conèixer la llegenda de Sant Jordi i amb l'estrena de capítols nous d'"Una mà de contes", dedicats als guanyadors dels Jocs Florals Escolars 2022.

Aquests dies, els nens i nenes també poden consultar la nova Superbiblioteca a la web i l'app del SX3, un gran aparador de literatura infantil de la mà de l'Associació d'Editors en Llengua Catalana i el Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil.

"InfoK" especial Sant Jordi

L'informatiu "InfoK", amb Núria Vilanova, dedica el programa d'avui, 20 d'abril, a les 19.30, a Sant Jordi. L'especial, que es presenta des d'una nova llibreria de còmics de Barcelona, es podrà tornar a veure diumenge, a les 10.00. En aquest programa, els participants d'aquesta edició d'"Eufòria" desitjaran un bon Sant Jordi als infokaires i compartiran el que els agrada més d'aquesta diada tant especial.

En aquesta edició de l'"InfoK", també es parlarà de com se celebra l'amor fraternal, de pares a fills o d'avis a nets, i s'emetrà un reportatge amb la cantant i escriptora Júlia Bloom. La secció del "Piriscopi" es dedicarà a la història de l'escriptura per saber des de quan ens agrada llegir i escriure. A més, hi haurà una entrevista del corresponsal de TV3 a Brussel·les, Joan Raventós, al nou dibuixant dels llibres dels barrufets. Per acabar, el meteoròleg Tomàs Molina recomanarà un llibre a l'"Endevina Molina", amb la previsió del temps dels dijous.

 

"Ràndom" dedica la setmana a Sant Jordi

El programa "Ràndom", amb David Its Me i Maria Bouabdallah, durant tota la setmana ofereix continguts relacionats amb Sant Jordi, com recomanacions de llibres a càrrec de Marta Maneu i propostes de pel·lícules on apareixen dracs. També presenten un reportatge del mag Sergi Armentano sobre un taller d'una escola per Sant Jordi, un vídeo recull de TikTok de llibres per regalar aquests dies, el "K Fort" de com se celebra aquesta diada en altres països i un vídeo de Laura Grau, que es pregunta per què als nois se'ls regala un llibre i a les noies, una rosa.

A més, el resum del cap de setmana, que s'emetrà diumenge, 23 d'abril, a les 20.20, serà un recull especial amb els millors moments de la setmana de Sant Jordi.

 

"Canal Beta" de Sant Jordi

Després del capítol del "Projecte Beta" d'aquest diumenge, a les 9.10 començarà un especial de Sant Jordi. En la quarta edició del "Canal Beta", amb els llibres i la literatura com a protagonistes, els Beta faran una nova trobada virtual amb els seus seguidors. Una trentena de nens i nenes connectaran amb el magatzem on conviuen la Lola, el Jan, la Kai i el Grau, i hi podran interactuar: entre tots faran un conte de manera cooperativa i viuran la llegenda de Sant Jordi en primera persona i de forma interactiva.

 

Excursió de Sant Jordi del "Titó"

Aquesta setmana, el programa "Titó" proposa als més petits anar d'excursió a Montblanc per conèixer la llegenda de Sant Jordi. Com sempre, acompanya en Titó el seu amic John C., que el sorprè amb un drac... que treu foc pels queixals! A més de les emissions a la televisió, aquest capítol ja està disponible a la web i l'app del SX3.

 

"Una mà de contes" dels Jocs Florals Escolars

El programa "Una mà de contes" estrena diumenge, a les 8.20, a la televisió, tres nous capítols basats en els projectes guanyadors de l'edició 2022 dels Jocs Florals Escolars de Catalunya, en la categoria de conte audiovisual il·lustrat: "Volem la pau", "L'abella de la magrana" i "Galetes ensucrades", que ja es poden trobar a la web i a l'app del SX3.

"Volem la pau!" és el projecte guanyador, un conte sobre la guerra de l'Escola Pau Sans de l'Hospitalet de Llobregat; els finalistes van ser "Galetes ensucrades", un conte sobre la salut de l'Escola Pau Casals de Rubí, i "L'abella de la magrana", un conte sobre la cura de la natura de l'Escola Llevantí de Mar, de Sant Antoni de Calonge.

 

Les propostes de la Superbiblioteca del SX3

La nova Superbiblioteca del SX3 és un espai web amb propostes de llibres i consells de lectura que vol esdevenir un gran punt de trobada de les famílies i els infants per fomentar la vocació lectora. A més de recomanacions de llibres infantils i juvenils de diverses temàtiques i tipologies, agrupats per franges d'edat, ofereix continguts de valor per a les famílies, amb recomanacions de com triar un llibre, de com llegir un conte als més menuts o de com fer a casa una biblioteca de referència

 

SX3.cat

#NouSX3

X3.cat

S3.cat

Anar al contingut