Floc - Edicions Thule
+8

Floc

Text: Marco Paschetta
Il·lustració: Marco Paschetta
Editorial: Thule
Floc és una criatura que sempre ha viscut al bosc. Allà ho tenia tot. Un dia es va llevar i va veure que una inundació havia omplert tot el bosc d'aigua. En Floc coneix en Grill que el convenç per anar a veure el mar. I aquí comença la seva aventura. 
El cercle
+3

El cercle

Text: Miriam Tirado
Il·lustració: Joan Turu
Editorial: El Cep i la Nansa
A vegades sembla que la motxilla pesa més que altres dies, i no és perquè els llibres o el menjar pesin més, sinó perquè hi transportem coses com la son, la gelosia, la por, la mandra... I això és el que passa avui a la classe de la Rosa, la mestra. Per sort, té jocs que ajudaran els més petits a entendre les emocions que ens generen malestar.
Investigators
+8

Investigators

Text: John Patrick Green
Il·lustració: John Patrick Green
Editorial: Penguin Random House
Atenció els amants del còmic, perquè arriba una nova col·lecció amb dos investigadors, en Mango i en Brash, que amb els seus estris particulars i les seves tècniques de transport pel vàter poden resoldre qualsevol cas. En aquest primer llibre hauran de descobrir què ha passat amb el xef Oscar Mustacchio, que ha desaparegut.
Em vesteixo
+3

Em vesteixo

Text: Meritxell Martí
Il·lustració: Xavier Salomó
Editorial: Combel
En aquesta col·lecció de llibres, els més petits poden aprendre a fer accions rutinàries com vestir-se i, a partir de les imatges, decidir si ja ho saben fer o encara no. Cada llibre té dues versions: la del petit o petita que encara està en fase d'aprenentatge i la del que ja ho ha après.
El vampir Vladimir
+8

El vampir Vladimir. Abans mort que vampir!

Text: Miguel Calero
Il·lustració: Mercedes Palacios
Editorial: La Galera
En Vladimir viu en un casalot de dues plantes amb un jardí abandonat envoltat per una reixa de ferro rovellada. Tot i que té aparença de nen, no és un nen com qualsevol altre: té 80 anys i només surt de casa de nit perquè es crema amb la llum del sol. Dorm en una caixa de morts i, per si encara no ho has endevinat, sí, en Vladimir és un vampir! Però, ara, als 80 anys, vol canviar. Es vol fer vegetarià i anar de vacances a la platja. En definitiva, vol ser un nen com els altres.
El gran llibre joc de les civilitzacions
+3

El gran llibre joc de les civilitzacions

Text: Subi
Il·lustració: Subi
Editorial: Edicions del Pirata
Si t'agraden els llibres on has de trobar elements perduts i, a més, vols aprendre coses sobre civilitzacions antigues, amb aquest llibre has trobat una bona solució. Fixa't bé en tots els detalls!
Somnis del bosc
+3

Somnis del bosc

Text: Karen Jameson
Il·lustració: Marc Boutavant
Editorial: Coco Books

Una nena que es passeja pel bosc amb el seu gos observa com els animals se'n van a dormir. Els mira i els dibuixa. I observa com la guineu s'esmuny al seu amagatall o la tortuga s'amaga a dins de la closca. 

Un bon llibre per començar en el món de les rimes i la poesia.

L'illa més ràpida del món
+8

L'illa més ràpida del món

Text: Josep M.Fonalleras
Il·lustració: Susana del Baño
Editorial: Arcàdia Llibres
En David i l'Izan van deixar, cadascun, un paperet a la muralla romana de Girona. Cap dels dos sabia el que havia escrit l'altre perquè representa que era un secret. A l'autocar, ja de tornada, alguns companys de classe pregunten què hi han escrit. Però en David i l'Izan no ho volen explicar. Aguantaran la pressió dels companys?
Espais interiors
+12

Espais interiors

Text: Elin Nilsson
Editorial: Pagès Editors
Aquest llibre és un recull de relats curts que et parlen d'amistat, de primers petons, de germans, d'amor... Cada relat et portarà a un lloc diferent: una casa amb una noia que ja no es fa tant amb la seva millor amiga i que té una gata a punt de parir, una classe que és una olla de grills on arriba un suplent que ho canviarà tot... Són histories sobre vides normals i senzilles que, a vegades, es compliquen.
Naïm - Piscina, un petit oceà
+10

Naïm

Text: Naïm Batruni
Il·lustració: Alba Domingo
Editorial: Piscina, un petit oceà
En Naïm té onze anys i és el petit de la casa. Al davant hi té el pare, la mare, la seva germana Rima, una altra germana que es diu Eulàlia i la seva tortuga. La seva mare és escriptora i el pare té una botiga de gelats. En Naïm ha decidit escriure les seves vivències, n'hi ha de tristes, de divertides i, fins i tot, d'amoroses.
L'estrambòtic cas del lladre d'escoles
+8

L'estrambòtic cas del lladre d'escoles

Text: Dani Torrent
Il·lustració: Dani Torrent
Editorial: Cal·lígraf
En Ramon, la Yoli, la Piluca i en Rashid formen la banda de la Poca Lipsi i, a l'hora del pati, mentre es mengen l'entrepà, resolen misteris. I ara els toca resoldre'n un de ben gros: uns lladres han entrat a l'escola durant la nit i s'han endut algunes coses. Entre els objectes que s'han endut hi ha l'ordinador personal del Càndid, un dels professors de l'escola, i els vint quilos de salsitxes que hi havia per cuinar. La banda de la Poca Lipsi ho vol recuperar tot i descobrir els lladres!
"Les germanes Grémillet" - Astronave
+10

"Les germanes Grémillet 1. El somni de la Sarah"

Text: Giovanni Di Gregorio
Il·lustració: Alessandro Barbuci
Editorial: Astronave

Tenir germanes no és gens fàcil, però si a més a més són tan diferents com la Sarah, la Cassiopea i la Lucille… és una bogeria! La primera està preocupada pels somnis que té cada nit; la segona té el cap ple de pardals, i la tercera passa tot el dia amb el seu gat Yurei.

Tanmateix, un dia troben una misteriosa foto de la seva mare de quan estava embarassada... Qui és el nadó? I per què la foto estava amagada a l'àtic? L'única manera d'esbrinar-ho és endinsar-se al bosc ple de secrets de la família Grémillet.