Tres cops de sort
+10

Tres cops de sort

Text: Sheila Turnage (traducció Marc Donat)
Editorial: Viena Edicions
La Mo LoBeau i el seu millor amic, en Dale, busquen el seu primer cas per a l'agència de detectius privats que acaben de fundar. Tot i que al poblet on viuen sembla que no passa mai res, reobriran el cas de l'atractament d'un banc que no va quedar resolt en aquesta novel·la plena d'aventura i misteri.
La ciutat dels animals
+3

La ciutat dels animals

Text: Emmanuelle Mardesson (traducció Mireia Alegre)
Il·lustració: Sarah Loulendo
Editorial: Dimoni pelut
A l'hivernacle, la biblioteca o la fonda, els animals s'ho passen pipa. Una parella de iacs esbojarrats, un cocodril tartamut i uns ocells estrafolaris: a la ciutat dels animals hi ha tot tipus de personatges! Un conte il·lustrat ple de colors, detalls i sanefes.
Aquest nen està a la Lluna!
+3

Aquest nen està a la Lluna!

Text: Martina Escoda
Il·lustració: Muntsa Vicente
Editorial: Bellaterra Música
És un conte CD de poemes que explica la història d'un nen que té moltes joguines, però està molt avorrit. Un dia, però, descobreix una joguina realment poderosa que li permetrà fer un viatge per mons i planetes impensables. Aquesta joguina no es veu, ni es pot comprar; és dins seu i sols ell la pot despertar. Aquest conte pretén despertar i fomentar, a través de la música i la poesia, el valor de la imaginació en els nens.
1
0-3

Cançons menudes

Text: Gemma Baños i Marta Canellas
Il·lustració: Subi
Editorial: Bellaterra Música
Un repertori de cançons per acompanyar les rutines del dia a dia. També inclou propostes per cantar-les a l'aula o en família, posant al centre l'experiència musical i sensorial.
El dofí i la lluna
0-3

El dofí i la lluna

Text: Marta Canellas
Il·lustració: Muntsa Vicente
Editorial: Bellaterra Música
Aquest conte-CD parla del desig d'un petit dofí de tenir la lluna, però s'adona que sol no pot tenir-la i demana ajuda a altres animals marins. Descobrirà la manera d'arribar-hi? Un llibre que convida a reflexionar sobre el valor de donar sentit a les coses que estimem.
3
0-3

Bada Botó

Text: Anna Vega i Marta Canellas
Il·lustració: Ed Carosia
Editorial: Bellaterra Música
"Bada botó" és un llibre CD que explica què li passa a la Rita quan s'adona que ha perdut una cosa molt valuosa per a ella. És un conte que vol despertar i fomentar, d'una manera divertida i lúdica, mitjançant la música, el valor de les coses petites en els infants. Es basa en l'espectacle del mateix títol que les autores del llibre van crear per al teatre Kursaal de Manresa dins el projecte educatiu Rexics.
Buffa!!!
0-3

Buffa!!!

Text: Anna Vega i Marta Canellas
Il·lustració: Valentí Gubianas
Editorial: Bellaterra Música
En Nap Buf és un follet que viu al bosc i escampa la màgia bufant pels racons, però potser necessitarà ajuda. Aquest llibre conté un CD amb músiques i cançons i es basa en un espectacle infantil amb el mateix nom. Un conte que vol potenciar l'estima a la natura.
Contes sobre la marxa
+6

Contes sobre la marxa

Text: Júlia Blum
Il·lustració: Kim Amate
Editorial: Inuk Books
Els contes de tota la vida, però explicats diferents. Contes en vers plens d'optimisme i tendresa. Contes plens de musicalitat perfectes per llegir en veu alta. La rateta que escombrava l'escaleta o el flautista d'Hamelín ja no són com eren abans. Ara la hisòria ha donat una volta!
L'escriptora sense fronteres
+12

L'escriptora sense fronteres

Text: Teresa Muñoz
Il·lustració: Alicia Caboblanco
Editorial: Els llibres del Petit Sàpiens
Un llibre per conèixer a fons qui era l'escriptora Mercè Rodoreda. Com va ser la seva vida? Quina va ser la seva obra? Aquest àlbum il·lustrat permet entrar a l'univers rodoredià. Inclou un desplegable i extres com podcasts, interactius...
El gran llibre de les respostes increïbles
+6

El gran llibre de les respostes increïbles

Text: Jane Wilsher (traducció Núria Albesa)
Il·lustració: Louise Lockhart
Editorial: Inuk Books
Més de 500 preguntes i respostes sobre tot tipus de curiositats del món que ens envolta! Quant pesa un núvol? Quin animal fa la migdiada més llarga? Explicacions divertidíssimes acompanyades d'un munt d'il·lustracions per saber-ho tot sobre natura, ciència, persones, animals...
La venjança de l'Oinc
+10

La venjança de l'Oinc

Text: Tosca Menten (traducció de Gustau Raluy)
Il·lustració: Elly Hees
Editorial: TakaTuka
Una història esbojarrada i misteriosa al voltant de la família de la Bette Babs. L'avi Tuitjes apareix a la porta de casa seva després de 25 anys fora i li fa un regal a la Bette, un porquet que es dirà Oinc. Tota la família intentarà protegir-lo d'acabar convertit en salsitxes, a través d'un humor escatològic i ben imaginatiu.
Per què els ocells no tenen rei?
+6

Per què els ocells no tenen rei?

Text: David Acera (traducció Roser Rimbau)
Il·lustració: Ina Hristova
Editorial: TakaTuka
Els ocells són animals molt lliures, però com sabem si ha sigut sempre així? Fa molts anys, el Sol va decidir que necessitaven un rei perquè posés una mica d'ordre... i l'elegit seria aquell que pogués volar fins més a la seva vora. Una història il·lustrada amb colors molt vius i càlids.