Dimarts, a les 21.55

El súmmum del súmmum, els festivals de música, a "Coolhunters"

Demà, a les 21.55, a TV3, un capítol nou, el quart, de "Coolhunters", un còctel estiuenc, refrescant i ple d'humor que parla de les tendències i les modes que ens envolten. Serapi Soler, el presentador del programa, recorre Catalunya per explicar què amaguen aquestes modes, qui les segueix i per què. D'altra banda, Patrick Urbano, un periodista amb aires de grandesa, intentarà descol·locar personatges públics coneguts amb el seu "periodisme extrem".

Capítol 4: "Festivals de música"

El súmmum del súmmum són els festivals de música. Qui no va a cap festival de música al cap de l'any no és ningú. És així. I no val anar-hi de qualsevol manera. En aquest capítol, el Serapi descobreix el "kit festivalero", i millor no explicar en què consisteix. El Patrick no acaba d'entendre els "modernets" dels festivals, però encara entendrà menys què fa el presentador del programa més pro de Catalunya, "Coolhunters", cantant mb una guitarra davant d'un públic real.

El programa 

"Coolhunters", una producció de Televisió de Catalunya en col·laboració amb Mediapro, és un programa de 25 minuts distès, fresc, innovador i amb molt sentit de l'humor, que parlarà de les tendències i les modes que ens envolten.

Serapi Soler, el presentador del programa, és un home poc empàtic, maniàtic i tremendament urbanita. Amb un nom peculiar, com ell mateix, anirà recorrent Catalunya per saber què hi ha darrere de la moda del swing, de la cervesa artesana, del running, dels "escape rooms", dels esports d'aventura, dels festivals de música… Què amaguen aquestes modes? Qui les segueix? I per què?

Un altre dels personatges de "Coolhunters" és Patrick Urbano, un periodista amb aires de grandesa que, a banda d'exercir de director del programa al costat de Quirze Arenas i Serapi Soler, intentarà descol·locar personatges públics coneguts amb el seu "periodisme extrem".

"Coolhunters" també incorpora seccions de redacció plenes de sorpreses que li aporten una dinàmica diferent i d'autocrítica, en què els personatges són capaços de riure's d'ells mateixos per demostrar que no tenen cap por de fer el ridícul.

El nou programa per a les nits de TV3, que pretén ser un còctel refrescant en clau d'humor.

tv3.cat/coolhunters

instagram.com/coolhunterstv3/

Anar al contingut