Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Dijous, a partir de les 08.30

El sopar del Cercle d'Economia, a "Els matins"

Demà, dijous, a partir de les 08.30, "Els matins", presentat i dirigit per Lídia Heredia, parlarà amb el president de Pimec, Antoni Cañete, i amb l'economista Xavier Vives per saber com va anar el sopar del Cercle d'Economia, on finalment la consellera de Presidència, Laura Vilagrà, va representar el govern català.

Suspensions de vols i canvis en els bitllets

Moltes persones que van comprar fa mesos ofertes amb companyies de baix cost es troben que, ara que augmenta el nombre de vols, els canvien els bitllets i no els donen opcions per mantenir el que havien comprat. Se'n parlarà amb afectats i es buscarà la resposta de les companyies.

40 anys de La Cubana

El programa anirà a Sitges perquè s'hi estrena una exposició que repassa els 40 anys de trajectòria de la companyia La Cubana.

Gossos contra la Covid

El divulgador científic Dani Arbós farà un repàs de les últimes notícies de l'evolució de la pandèmia i es fixarà en la feina dels gossos que entrenen per detectar la Covid.

La taula d'"Els matins"

Esther Vera i Andreu Barnils compartiran la tertúlia del programa. I s'hi afegirà Juan Soto Ivars per comentar el més destacat a les xarxes socials.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut