Diumenge, a les 22.40

El setge s'estreny, a "Només una mirada"

Diumenge, a les 22.40, a TV3, dos nous capítols de la minisèrie "Només una mirada" basada en la novel·la de l'escriptor de suspens Harlan Coben. Eva Beaufils (Virginie Ledoyen) va tenir prou amb una foto antiga perquè la seva vida trontollés. En Bastien (Thierry Neuvic), el seu marit, ha desaparegut sobtadament. L'Eva només té un objectiu: trobar-lo com sigui, encara que això posi en perill els seus fills i li obri les cicatrius del passat.

Capítol 3

El setge s'estreny al voltant de l'Eva. En Marsan demana al seu home de confiança que la protegeixi. Però aviat s'adonen que en Bastien no és l'únic amenaçat; tota la família està en perill. L'Eva comprèn a poc a poc que certs "aliats" no són el que semblen, però ella ha de continuar resistint; pels seus fills, però també per en Bastien, que pensa trobar al preu que sigui.

Capítol 4

L'Eva fa el que pot per protegir la seva família, però el perill va penetrant a poc a poc dins tot el seu dia a dia. Ara el segrestador d'en Bastien els amenaça també a ells. En  Bastien, preocupat pels seus, treu forces de flaquesa per intentar escapar-se. El seu segrestador, però, no està disposat a deixar anar la presa tan fàcilment. I comença un estira-i-arronsa despietat.

La sèrie

"Només una mirada" és l'adaptació de la novel·la del mateix nom de Harlan Coben. Aquest, a més de creador de la sèrie, és l'autor d'èxits editorials com "Última oportunidad" i "No se lo digas a nadie" (portada al cinema per Guillaume Canet), i n'ha venut més de 60 milions de còpies en 41 idiomes diferents.

La minisèrie de 6 capítols de 50 minuts es va emetre a la cadena francesa TF1 l'any 2017.  "Només una mirada" està protagonitzada per Virginie Ledoyen ("Adiós a la reina", "8 mujeres", "La playa"), en el paper d'Eva; Thierry Neuvic ("Más allà de la vida", "Sherlock Holmes: joc d'ombres", "No se lo digas a nadie") i Arthur Jugnot ("Monsieur Batignole") sota la direcció de Ludovic Colbeau-Justin.

tv3.cat/ficcioicinema