El programa "La finestra indiscreta" fa "La porra dels Oscars 2018"

La votació dels oients es pot fer des d'avui i fins al 4 de març, el mateix dia de la gala de lliurament dels guardons de l'Acadèmia del Cinema de Hollywood. El premi és un vol a Roma per a dues persones.

"La finestra indiscreta", el programa de cinema de Catalunya Ràdio, amb Àlex Gorina, organitza "La porra dels Oscars 2018", en què els oients de l'emissora poden votar qui consideren que seran els guanyadors dels 90 premis Oscar, atorgats per l'Acadèmia del Cinema de Hollywood el dia 4 de març.

La votació popular comença avui, 19 de febrer, i acaba el mateix 4 de març a les 23.59. Els oients que hi participin han de respondre l'enquesta sobre qui serà el guanyador en cada una de les sis categories proposades: millor pel·lícula, millor direcció, millor actriu protagonista, millor actor protagonista, millor pel·lícula de llengua no anglesa, millor cançó original.

El premi de "La porra dels Oscars 2018" és un vol a Roma per a dues persones.

"La finestra indiscreta" és, després de trenta anys en antena, el programa més veterà de Catalunya Ràdio, i s'emet els divendres d'1.05 a 3.00 de la nit.

 

#OscarsCatRàdio

 

catradio.cat/finestra

twitter.com/FinestraCR

facebook.com/finestraindiscreta

 

Anar al contingut