"El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas
"El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas

El president del Futbol Club Barcelona, Josep Maria Bartomeu, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Demà, dimarts, a partir de les 7.20. "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, conversarà telefònicament amb el doctor Antoni Trilla, cap d'Epidemiologia de l'Hospital Clínic, per fer seguiment de l'evolució de la crisi del coronavirus. I, a les 10.08, entrevistarà el president del Futbol Club Barcelona, Josep Maria Bartomeu.

A les 8.50, consultori sobre temes laborals i coronavirus. Ajudaran a respondre els dubtes dels oients Mireia Montesinos, advocada laborista del col·lectiu AiDE; Sandra Zapatero, presidenta de la Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya, i Enric Vinaixa, director general de Relacions Laborals de la Generalitat.

A partir de les 10.10, roda de connexions internacionals amb els corresponsals de Catalunya Ràdio per saber les afectacions del coronavirus al món. I a les 10.30 el programa obrirà línies telefòniques per recollir les vivències i experiències de la gent gran que viu sola a casa durant el confinament.

A "Amb xarxa o sense", a partir de les 11.10, es connectarà amb Albert Murillo, director i presentador del programa de Catalunya Ràdio "Generació digital"; Albert Cuesta, periodista i analista especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació, i Mariola Dinarés, presentadora del programa de Catalunya Ràdio "Popap".

El programa també connectarà en directe amb la roda de premsa diària des del Centre de Coordinació d'Emergències i Alertes Sanitàries del Ministeri de Sanitat, i acabarà amb la secció "Músiques confinades".

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut