Dijous, a les 22.05

El "Polònia" també serà a tot arreu

Demà, dijous, a les 22.05, torna l'espai de sàtira política "Polònia", després d'unes vacances de Setmana Santa que segurament no han estat tan divertides com les dels francesos a Madrid.

Martínez-Almeida (Albert Mèlich) va assegurar que els francesos venien a Madrid de visita cultural. És per això que Isabel Díaz Ayuso (Lara Díaz) i ell mateix miraran de disfressar les festes il·legals convertint-les en museus.

En Miquel (Marc Rodríguez) i la Montserrat (Alba Florejachs), indignats per ser els únics que no han anat enlloc, parodiaran el nou anunci de Xibeca, ensenyant que han estat a tot arreu, però dins de casa.

Pedro Sánchez assegura que a finals d'agost hi haurà 33 milions de persones vacunades, però l'arribada de les vacunes és tan imprevisible que s'han hagut d'inventar un joc: el joc de les vacunes. És com el de l'ampolla, però en lloc d'endur-te el petó t'emportes la vacuna.

Carles Puigdemont (Queco Novell) es converteix en Bobby Farrell i juntament amb Jordi Sànchez (Cesc Casanovas), Meritxell Budó (Mireia Portas), Pere Aragonès (Jordi Soriano) i Eulàlia Reguant (Judit Martín) ballaran a ritme de "Rasputin Puigdemont".

I després del bloqueig de l'Ever Given al canal de Suez, un altre bloqueig està centrant l'actualitat política: el de JuntsxCat al canal de la investidura.

El cambrer del croissant (Marc Rodríguez) s'enfrontarà a Pedro Sánchez (Pep Plaza) i el torturarà amb un esmorzar que no arriba mai, igual que els indults dels presos polítics.

Després d'acceptar la dimissió de Jaume Alonso-Cuevillas (David Olivares), Laura Borràs (Agnès Busquets) seguirà donant instruccions sobre què pot i què no pot dir el diputat de Junts.

I el programa estrenarà el concurs "Què és més inútil? La taula de diàleg o el Consell per la República?".

Finalment, el Partit Popular dona la benvinguda a Toni Cantó (Pep Plaza), que ha canviat tantes vegades de partit que ja es pot dir que també té "7 vidas" polítiques.

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia

Anar al contingut