Laia Ferrer al piromusical del 2021
Laia Ferrer al piromusical del 2021
Diumenge, a les 22.00

El piromusical de la Mercè, un any més, en directe a TV3

Diumenge, a les 22.00, TV3 emetrà en directe el Piromusical que, com cada any, posarà el punt final a les Festes de la Mercè de Barcelona. Laia Ferrer serà l'encarregada de presentar l'espectacle, que tindrà com ha novetat destacada l'actuació de la companyia Les Impuxibles, amb Clara Peya i Ariadna Peya al capdavant, abans i després del llançament dels focs

El Piromusical de la Mercè 2021 tornarà a ser descentralitzat, amb quatre punts de llançament dels focs artificials distribuïts per la ciutat. Per segon any consecutiu, s'aposta per aquesta fórmula per evitar aglomeracions. L'espectacle es podrà veure des dels balcons i les terrasses de Barcelona.

La part musical aquest any es dividirà en quatre grans blocs. Els temes que sonaran al ritme dels focs seran un homenatge a l'Havana, la ciutat convidada d'enguany. També hi haurà una commemoració musical del 150è aniversari de la Festa Major de Barcelona i es recordarà el centenari del primer concert al Palau de la Música Catalana de l'Orquestra Pau Casals, que va tenir lloc l'any 2020. I hi haurà un record per al 250è aniversari del naixement de Ludwig van Beethoven.

Per cobrir l'esdeveniment, TV3 ha organitzat un gran dispositiu tècnic, amb el desplegament de 5 càmeres a diferents punts de la ciutat i amb una retransmissió en remot, amb més d'una unitat mòbil per cobrir la part de les actuacions de dansa i música de la companyia Les Impuxibles. Tots els senyals arribaran a les instal·lacions de TV3, el punt des d'on es farà la realització final.

Aquest any TV3 també participa en aquest acte i liderarà una experiència en què s'enregistraran les cinc càmeres remotes en 4k, per poder fer la postproducció HDR en un esdeveniment no esportiu. Hi han col·laborat les empreses Sony i Dolby.

La retransmissió tècnica del Piromusical de la Mercè 2021 anirà a càrrec de Jordi Fàbregas a la direcció, de Xavier Sobron a la producció i de Josep M. Salat i Paulí Subirà a la realització.

tv3.cat

Anar al contingut