El partit de tornada de les semifinals de la Lliga de Campions femenina entre el Chelsea i el Barça, a TV3

Demà, a les 18.15, TV3 emetrà el partit de tornada de les semifinals de la Lliga de Campions femenina que enfrontarà el Chelsea i el Barça, a Stamford Bridge. D'aquí sortirà el primer finalista

Després de perdre el primer partit oficial a casa des del 2019, el Barça arriba amb un gol de desavantatge a la tornada i necessitarà remuntar per arribar per cinquena vegada a la final de la màxima competició europea. La temporada passada les blaugranes van aconseguir guanyar 0-1 a Londres amb gol de Graham.

Jonatan Giráldez s'emporta a Anglaterra les 22 futbolistes disponibles a més de la lesionada Mapi León per fer pinya davant del compromís més transcendent del curs.

En el còmput global s'han enfrontat quatre vegades amb dues victòries catalanes, un empat i la victòria del Lluís Companys anglesa.

Es preveu una gran entrada a l'estadi i és que ja s'han venut 35.000 entrades i no es descarta el sold out. 350 aficionats del Barça acompanyaran l'equip amb l'objectiu d'aconseguir el bitllet cap a la final del 25 de maig a Bilbao.

La transmissió del duel entre el Chelsea i FC Barcelona començarà a les 18.15, amb Danae Boronat, l'anàlisi tècnica de Mireia Vera i Laura Brugués a peu de camp.

L'altra partit de tornada de les semifinals, entre el PSG i l'Olympique de Lió, a Esport3

El París Saint-Germain i l'Olympique de Lió s'enfronten en el partit de tornada de la segona semifinal de la Lliga de Campions femenina de futbol. A l'anada, el PSG va començar guanyant per 0 a 2 a Lió, però l'OL va capgirar el marcador i va acabar guanyant per 3 a 2. Ara tot es decideix a París.

Els comentaris seran de Danae Boronat i l'anàlisi tècnica de Juli Garcia.

 

Anar al contingut