Joan Ferran
diumenge, a les 12.20

El partit de l'OK Lliga entre el Noia Freixenet i el Reus Deportiu, a Esport3  

Diumenge, a les 12.20, Esport3 emetrà el partit de la divuitena jornada de l'OK Lliga entre el Noia Freixenet i el Reus Deportiu, dos dels equips amb més potencial i històrics del campionat. 

Després de caure dilluns al Palau Blaugrana (4-2), el Noia s'enfronta diumenge a un altre dels grans de la competició: el Reus Deportiu. Els reusencs són setens amb 25 punts i venen de superar l'Alcoi (6-5) en l'última jornada de lliga. A més, aquest dijous han aconseguit el primer triomf a la Lliga de Campions, després d'imposar-se al Calafell (5-4), malgrat que els roig-i-negres ja estaven eliminats de la competició. A Sant Sadurní, esperen sumar un altre triomf que els permeti escalar posicions a la lliga i guanyar confiança de cara a la segona meitat de temporada després d'un inici irregular. 

El Noia Freixenet, mentrestant, és el segon classificat amb 33 punts i al Palau Blaugrana, va trencar una ratxa d'una volta sencera sense conèixer la derrota. Els de Sant Sadurní tindran la baixa destacada per lesió de Xavi Costa. En el partit d'anada, es van imposar al Reus per 2 a 3. 

La narració serà de Joan Ferran i l'anàlisi tècnica, del seleccionador català masculí, Jordi Camps. 

esport3.cat 

Anar al contingut