La narració dels partits és de Joan Ferran
La narració del partit és de Joan Ferran
DIUMENGE, A LES 13.55

El partit de la Lliga Europea d'hoquei patins entre el Barça i el Sarzana, a Esport3

Diumenge, a les 11.55 per esport3.cat, i a les 13.55 per Esport3, es podrà veure el partit de la cinquena jornada de la Lliga Europea d'hoquei patins entre el Barça i el Sarzana.

La Lliga Europea d'hoquei patins arriba aquest cap de setmana a la cinquena jornada i el Barça rebrà el Sarzana amb l'objectiu d'assegurar-se l'accés als quarts de final de la competició. En tindrà prou amb un empat, tot i que amb una victòria arribaria com a primer de grup. Els blaugrana lideren la classificació del grup C amb 10 punts, després de tres victòries i un empat en les quatre jornades disputades. Arribaran a la cita reforçats, després de golejar dimarts el Liceo (9-3) en partit de l'OK Lliga.

El Sarzana, mentrestant, es presentarà al Palau Blaugrana com a tercer del grup amb 4 punts i gairebé sense opcions de ser a quarts de final. Finalistes la temporada passada de la Europe Cup, els italians presenten una plantilla de jugadors joves que estan fent una temporada discreta a la lliga italiana, en què ocupen la novena posició. En el partit d'anada, el Barça es va imposar per un contundent 0-10.

Els comentaris seran de Joan Ferran i l'anàlisi tècnica, del seleccionador català masculí, Jordi Camps.

esport3.cat

Anar al contingut