Xavi Lorente
dissabte

El partit de la Lliga de futbol sala entre el Barça i el Mallorca Palma, a Esport3 i la plataforma 3Cat 

Demà, a les 21.00, Esport3 emetrà el partit de la Lliga de futbol sala que disputaran el Barça i el Mallorca Palma, un enfrontament amb aires de Champions.  

El Barça continua el seu viacrucis particular a la lliga demà al Palau Blaugrana amb el duel contra el Mallorca Palma corresponent a la vint-i-tresena jornada del campionat. Els blaugranes arriben tocadíssims al matx amb les baixes recents de Sergio González i Sergio Lozano que s'afegeixen a les de Ferrao, Alex, Adolfo i Pito. El liderat penja d'un fil i és que els de Jesús Velasco tan sols tenen 2 punts d'avantatge sobre ElPozo (segon), 3 sobre el Jaén (tercer) i 4 sobre el Palma (quart). Caldrà recórrer al filial per completar la convocatòria i tocar fusta perquè no caigui cap més jugador lesionat.  

Barça i Mallorca Palma lluiten no només per la lliga sinó també per la Champions. Els dos equips són dos dels protagonistes de la final four de la màxima competició continental que es disputarà el maig a Armènia. De fet, dijous 14 de març se celebrarà el sorteig de les semifinals en un bombo en el que també hi figuren els dos colossos portuguesos: Sporting i Benfica. Els balears defensen el títol europeu aconseguit l'any passat com a amfitrions de la fase final. Els de Vadillo venen al Palau en ratxa amb tres victòries consecutives. En canvi els blaugranes porten una inèrcia negativa de tres derrotes en els darrers cinc partits a causa d'un calendari infernal directament relacionat amb la plaga de lesions.  

Els comentaris seran de Xavi Lorente i l'anàlisi tècnica de Juan Carlos León. 

esport3.cat 

 

Anar al contingut