Dimecres, a les 21:30

El partit d'anada dels quarts de final de la Copa del Rei, entre el Sevilla i el Barça, a TV3

Demà, a partir de les 21.30, TV3 emetrà en directe el partit d'anada dels quarts de final de la Copa del Rei, entre el Sevilla i el Barça.

Demà, a les 21.30, es podrà seguir en directe el partit d'anada dels quarts de final de la Copa del Rei, entre el Sevilla i el Barça. Els de Valverde, vigents campions de la competició, arriben als quarts de final després de remuntar l'eliminatòria de vuitens davant del Llevant.

La transmissió del matx serà d'Àlex Castells, Gerard Autet, Francesc Latorre, Maria Fernández Vidal i, a la llotja fent entrevistes, Laura Brugués. Tan bon punt acabi el partit, a Esport3 començarà una nova edició de "La Copa". La primera part del programa, conduïda des de l'estadi Ramón Sánchez Pizjuán per Maria Fernández Vidal, oferirà una primera anàlisi de l'enfrontament i les reaccions dels protagonistes. Xavi Valls agafarà el relleu des del plató de TV3 per completar la jornada amb una tertúlia amb diversos convidats, fins a la 1.00.

TV3 emetrà aquesta temporada dos partits de cada una de les eliminatòries (un d'anada i un de tornada), des dels setzens de final fins als quarts de final, i els quatre partits de les semifinals.

El Sevilla-Barça, també a "La TdT"

Una hora abans del partit, a les 20.30, a Catalunya Ràdio començarà "La transmissió d'en Torquemada - La TdT", amb Ricard Torquemada, Bernat Soler i tot l'equip, que en faran la transmissió.

tv3.cat

catradio.cat/latdt

Anar al contingut