"T'odio, amor meu" es va estrenar l'any 1995.
"T'odio, amor meu" es va estrenar l'any 1995.
Diumenge, a les 23.05

El musical "T'odio, amor meu", de Dagoll Dagom, al 33

Diumenge, 26 d'abril, a les 23.05, el 33 emetrà "T'odio, amor meu", un espectacle  musical de la companyia Dagoll Dagom amb les dones com a protagonistes. Dirigida per Joan Lluís Bozzo, basada en els relats de Dorothy Parker i amb cançons de Cole Porter, l'obra compta amb actors i actrius coneguts pels espectadors com Nina, Mont Plans, Pep Anton Muñoz i Victòria Pagès.

El 33 recupera "T'odio, amor meu", 25 anys després de l'estrena del muntatge al Teatre Victòria de Barcelona, el 10 de gener del 1995. El musical fa una mirada entre amarga i divertida del món, dels sentiments i de les relacions de parella, des del punt de vista femení. Amb el text basat en els relats de Dorothy Parker, el guió és de Joan Lluís Bozzo, Anna Rosa Cisquella i Miquel Periel. En l'apartat musical, les cançons són de Cole Porter, arranjades per Joan Vives, a la direcció musical de l'obra.

En aquest espectacle, les dones lluiten contra el pas del temps, l'intenten dissimular, busquen la química de la bellesa i de la felicitat; reinventen l'amor, esperen el timbre del telèfon i la visita d'algú que les estimarà, aquesta vegada, de veritat. Esperen sempre. Orgulloses i humiliades. Sempre crispades, enfurismades, lúcides, enfonsades, patètiques, sublims o lamentables, esperen, desesperen i arrenquen rialles, a vegades dolorides, altres alliberadores. I mentre esperen, canten. Canten i ballen perquè la música és la mesura més exacta del seu sentiment.

 

Fitxa artística  

Guió: Joan Lluís Bozzo, Anna Rosa Cisquella i Miquel Periel (basat en els relats de Dorothy Parker)

Cançons: Cole Porter

Traducció i adaptació lletres: Joan Lluís Bozzo i Joan Vives

Direcció musical i arranjaments: Joan Vives

Escenografia i vestuari: Isidre Prunés i Montse Amenós

Coreografia: Ramon Oller

Disseny so: Toni Vila

Disseny il·luminació: Ignasi Morros

Imatge: Perico Pastor

Direcció: Joan Lluís Bozzo

Ajudant de direcció: Miquel Periel

Producció executiva: Anna Rosa Cisquella

 

Repartiment: Nina, Mont Plans, Montse Pérez, Òscar Mas, Carme Cuesta, Pep Anton Muñoz, Victòria Pagès i Carlos Gramaje.

 

tv3.cat/33  

 

Anar al contingut