"El misteri d'El Cavall Cendrós", la minisèrie d'Agatha Christie
"El misteri d'El Cavall Cendrós", la minisèrie d'Agatha Christie
Dilluns, a les 22.05

"El misteri d'El Cavall Cendrós", una de les últimes obres d'Agatha Christie, a TV3

Dilluns, a les 22.05, TV3 emet "El misteri d'El Cavall Cendrós", una minisèrie de dos episodis de la BBC One que adapta una de les últimes obres d'Agatha Christie, amb un repartiment encapçalat per Rufus Sewell. La policia troba una llista misteriosa de noms a la sabata d'una dona morta.

Quan l'antiquari Mark Easterbrook s'assabenta que ell hi surt amb nom i cognom, de seguida es posa a investigar pel seu compte per què és en aquesta llista. Les seves indagacions el porten a El Cavall Cendrós, el lloc on tres dones d'un poble llegeixen el futur a la gent.

En Mark Easterbrook no creu ni en vidents ni en bruixes, però a mesura que van morint les altres persones de la llista, es veu abocat a pensar que és víctima d'un mal d'ull. Al seu voltant tot s'enfonsa, l'únic que es manté ferm són les seves ganes de saber qui el vol matar i com ho pot evitar.

"El misteri d'El Cavall Cendrós" és una minisèrie de dos episodis, adaptació de la guionista britànica Sarah Phelps d'una de les últimes obres que va escriure Agatha Christie.

Rufus Sewell ("The Man in the High Castle") encapçala el repartiment. També hi participen Kaya Scodelario, Poppy Gilbert, Madeleine Bowyer, Ellen Robertson, Bertie Carvel, Sean Pertwee, Henry Lloyd Hughes i Georgina Campbell, amb Rita Tushingham, Sheila Atim i Kathy Clarke com les tres inquietants dones que faran la vida impossible a Easterbrook.

Capítol 1

La policia troba una llista de noms dins la sabata d'una dona morta. Quan en Mark Easterbrook descobreix que ell hi surt amb nom i cognom, de seguida es posa a investigar pel seu compte. Vol saber per què és a la llista i què li pot suposar. Des de les primeres indagacions, totes les pistes que troba el porten a un poble que no coneixia.

Capítol 2

A mesura que van morint les persones de la llista que la policia va trobar a la sabata d'una dona morta, en Mark Easterbrook té més clar que aviat li tocarà morir a ell. Al seu voltant no hi ha res que vagi bé i les seves investigacions l'empenyen a creure el que mai s'hauria imaginat: que és víctima d'un mal d'ull. Necessita saber qui el vol matar i com es pot salvar.

tv3.cat/ficcioicinema

Anar al contingut