Dimecres, a les 22.05

El millor xef jove de Lleida, a "Joc de cartes"

Demà, a les 22.05, TV3 emetrà l'onzè capítol de la cinquena temporada de "Joc de cartes", el concurs gastronòmic líder d'audiència de TV3, presentat per Marc Ribas, i que es fa amb la col·laboració de Magnolia.

En aquest capítol de "Joc de cartes", Marc Ribas tornarà a la capital del Segrià i, aquesta vegada, ho farà per demostrar que el talent no sempre es cuina a foc lent. Quatre caps de cuina de menys de 35 anys competiran per convertir-se en el millor xef jove de Lleida i, durant el procés, deixaran ben clar que l'edat no és un requisit per fer bona gastronomia.

La primera parada serà al Des-Tapa't Casual Food, un projecte ambiciós del cuiner autodidacta Albert Calafell, que va decidir posar-se rere els fogons sense més ajuda que els seus llibres de cuina i les receptes que trobava a internet. Després coneixerà el restaurant de Ramon Tudela, el xef que és al capdavant del BOnum No Rules i que, com bé indica el nom del seu local, no és gaire fanàtic de les normes ni dels plats convencionals.

Qui tampoc ha seguit una trajectòria convencional és Gerard Esteve, que es va traslladar des de Gavà fins a Lleida només per posar-hi tot el seu amor a les tapes del Cantamanyanes, on farà la penúltima parada. Però, si es parla d'amor, no es pot deixar de banda el que sent el xef Héctor Rodríguez pels productes de l'últim restaurant, el Carballeira, una herència familiar en què la qualitat del peix i el marisc els va fer mereixedors d'una estrella Michelin.

Quin serà el cuiner que ens deixarà bocabadats amb el seu talent prematur? Qui s'emportarà els 5.000 € de premi?

tv3.cat/jocdecartes

facebook.com/JocdecartesTV3

twitter.com/JocdeCartesTV3

instagram.com/JocdeCartesTV3

Anar al contingut