Laura Rosel
Laura Rosel, realitzadora d'"El matí de Catalunya Ràdio"

"El matí de Catalunya Ràdio" parla amb directives en càrrecs que històricament han estat en mans d'homes

Aquest dilluns, a "El matí de Catalunya Ràdio", Laura Rosel conversa amb quatre directives que han arribat a tenir càrrec en institucions que històricament han estat en mans d'homes, com són Sònia Corrochano, directora de l'aeroport Josep Tarradellas Barcelona-el Prat; Mercè Conesa, presidenta del port de Barcelona; Mònica Roca, presidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona, i Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona

A les 07.40, "Les veus de la Covid", espai en què es parlarà de l'evolució de la pandèmia amb Antoni Trilla, cap d'Epidemiologia de l'Hospital Clínic de Barcelona. 

A les 08.45, "Taula d'anàlisi", amb Ferran Espada, director de Públic; Silvia Barroso, directora d'El Món; Jaume Roures, soci gestor de Mediapro; Daniel Basteiro, director d'Infolibre, i Gemma Liñan, periodista d'El Nacional. 

A les 09.30, entrevista telefònica a Pilar Sorribas, directora de Funció Pública, que ens resoldrà tots els dubtes sobre la situació dels interins i interines que han estat fins ara en contractes temporals, alguns durant més de 20 anys, i que ara han de passar unes oposicions. 

A les 10.06, conversa amb quatre pioneres, que s'han obert pas en institucions que històricament han estat en mans d'homes. Són Sònia Corrochano, directora de l'aeroport Josep Tarradellas Barcelona-el Prat; Mercè Conesa, presidenta del port de Barcelona; Mònica Roca, presidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona, i Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona.  

A les 10.45, "Ho deixo tot", aquesta setmana "Deixem de repartir carnets" amb Dolors Boatella, guionista, humorista i llibretera a Menorca. 

A les 11.06, "Tertúlia esportiva", amb Danae Boronat, periodista de Movistar Futbol, que acaba de publicar el llibre "No las llames chicas, llámalas futbolistas"; Lluís Canut, periodista esportiu; Joan Vehils, periodista, i Sònia Gelmà, realitzadora del programa "Tot costa".  

I a les 12.05, "L'apocalipsi", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, que convidaran l'actor Pol Hermoso i l'actriu Alexandra Pino, que van ser part del repartiment a "Merlí" i "La sagrada família" de TV3.

"El matí de Catalunya Ràdio", que dirigeix i presenta Laura Rosel, s'emet de dilluns a divendres, de 6.00 a 13.00.

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio
Anar al contingut