Laura Rosel
Laura Rosel

"El matí de Catalunya Ràdio" analitzarà el futur de la política catalana i del Barça després de l'ajornament de les eleccions

Dilluns, "El matí de Catalunya Ràdio" mantindrà dues taules de debat amb experts per parlar del futur de la política catalana i del Barça després de l'ajornament de les eleccions

A les 07.40, "Les veus de la Covid", en què es parlarà de l'evolució de la pandèmia amb Miquel Porta, catedràtic de Salut Pública de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions mèdiques i de la UAB.

A les 08.45, "Taula d'anàlisi", amb Marc Colomer, director de l'Agència Catalana de Notícies; Sílvia Barroso, directora d'El Món; Gemma Liñan, periodista d'El Nacional; Jaume Roures, soci gestor de Mediapro, i Daniel Basteiro, director d'Infolibre.

A les 11.00, "Tertúlia esportiva" amb Danae Boronat, periodista de Movistar Futbol; Ramon Besa, redactor en cap del diari El País; Carme Lluveras, "coach" de bàsquet, i Lluís Canut, periodista esportiu.

A les 11.33,  La mini sèrie "Altsasu", que s'estrena aquest dilluns a TV3 i que està inspirada en la història real de vuit joves d'Altsasu, acusats de delicte de terrorisme ha generat molt interès. En parlem amb el seu director, Asier Urbieta, i amb algun familiar dels joves acusats.

A les 11.45, "ho deixem tot" parlarà de deixar de fer Tik Toks amb Dolors Boatella, guionista, humorista i llibretera a Menorca.

I a les 12.05, "L'apocalipsi", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Chaliee Pee, que convidaran Candela Figueras i Ivan Medina, reporters de l'equip del programa de TV3 "Batalla monumental" que es va estrenar el passat 10 de gener i s'emet cada diumenge. A més, "L'apocalipsi" es podrà seguir en streaming a partir d'aquest dilluns.

 

 

"El matí de Catalunya Ràdio", que dirigeix i presenta Laura Rosel, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

Anar al contingut