Dilluns al matí

"El matí de Catalunya Ràdio" analitza el resultat de les eleccions gallegues i basques

Dilluns, "El matí de Catalunya Ràdio" seguirà de prop tota l'actualitat de la jornada i posarà especial atenció als resultats de les eleccions a Galícia i el País Basc.

A primera hora, a partir de les 7.30, el programa continuarà seguint l'evolució del coronavirus, com cada dia, amb el doctor Antoni Trilla, cap d'Epidemiologia de l'Hospital Clínic.

A les 8.35, Mònica Terribas moderarà una tertúlia per valorar els resultats de les eleccions gallegues i basques amb Suso de Toro, escriptor i periodista; Martxelo Otamendi, director del diari "Berria", i Lourdes Pérez,  subdirectora d'"El Diario Vasco".

La tertúlia d'actualitat, que començarà cap a les 9.30, serà amb Joan B. Culla, professor d'Història Contemporània de la UAB; Jaume Roures, soci gestor de Mediapro; Montserrat Nebrera, professora de Dret Constitucional a la UIC, i Gemma Ubasart, professora de Ciència Política a la Universitat de Girona.

A partir de les 10.10, "El matí de Catalunya Ràdio" farà el concurs de La Grossa, amb Marta Vives.

A les 10.35, temps per a la tertúlia esportiva amb Danae Boronat, periodista de Movistar Futbol; Carme Lluveras, coach de bàsquet; Ricard Torquemada, director de "La TDT" de Catalunya Ràdio, i Ramon Besa, redactor en cap del diari "El País".

Pels volts de les 11.10, "Lecturàlia", l'espai dedicat als llibres, les lletres i la literatura amb els escriptors Màrius Serra i Enric Gomà, que faran recomanacions literàries de cara a l'estiu. I, tot seguit, a les 11.50, "Time out" amb Carme Lluveras.

A partir de les 12.05, el concurs "L'apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee.  

"El matí de Catalunya Ràdio", dirigit i presentat per Mònica Terribas, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

 

Anar al contingut