Dilluns al matí

"El matí de Catalunya Ràdio" analitza com afronten les poblacions de Catalunya el pas a la fase 1 i la fase 2 de desconfinament

Dilluns, "El matí de Catalunya Ràdio" continuarà seguint la crisi del coronavirus amb els seus protagonistes, en aquest cas analitzant l'entrada a la fase 1 i a la fase 2 de desconfinament amb els corresponsals de Catalunya Ràdio i amb responsables de bars i restaurants.

Com cada dia, a les 7.30, connexió per saber com evoluciona la crisi del coronavirus amb el doctor Antoni Trilla, cap d'Epidemiologia de l'Hospital Clínic.

A partir de les 8.50, tertúlia amb Joan B. Culla, professor d'Història Contemporània de la UAB; Montserrat Nebrera, professora de Dret Constitucional a la UIC; Simona Levi, activista i membre de Xnet, i Jaume Roures, soci gestor de Mediapro.

A les 10.10, el programa farà una roda amb els corresponsals de Catalunya Ràdio per saber com afronta Barcelona i l'àrea metropolitana el pas a la fase 1 de desconfinament i com viuen altres zones l'entrada a la fase 2. A continuació, a les 10.30, Mònica Terribas parlarà amb responsables de bars i restaurants que entren en fase 1 i en fase 2: Josep Lluís Clotet, propietari de La Bodegueta de Sant Andreu de Barcelona; Lluís Aguado, gerent del Cafè L'Artesà del Prat de Llobregat; Rubén Calvo, propietari i cuiner del restaurant El Jardí del Vellard a Sant Vicenç de Montalt; Joan Tàpias, director del Museu del Vermut de Reus, i Albert Guzman, xef i propietari d'Albert Guzmán Restaurant de La Ràpita.

La secció "Lecturàlia" arribarà a les 11.10, amb l'escriptor Màrius Serra. Inclourà  l'espai "Els arbres no s'ho mereixen" amb l'escriptor Enric Gomà i dues entrevistes: a Tatxo Benet, empresari que aquest dilluns obre al públic la Llibreria Ona, un mes després de la data prevista inicialment, i a Núria Pradas, autora del llibre "Tota una vida per recordar", premi de les Lletres Catalanes Ramon Llull. Cap a les 11.45, recta final amb "Músiques confinades" i "Time out", amb Carme Lluveras.

A partir de les 12.05, el concurs "L'apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee.                                

"El matí de Catalunya Ràdio", dirigit i presentat per Mònica Terribas, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

 

Anar al contingut