Damià Aguilar i Noel Rodríguez
Damià Aguilar i Noel Rodríguez
DIUMENGE, A LES 13.30

El Gran Premi de Gran Bretanya, a "Univers MotoGP"

Diumenge, a les 13.30, torna "Univers MotoGP" a Catalunya Ràdio, amb la transmissió en directe de la cursa reina del GP de Gran Bretanya, dotzena prova de la temporada, amb Damià Aguilar des del circuit de Silverstone. I a les 23.30, a Esport3, un resum ampli amb les millors imatges.

Catalunya Ràdio transmetrà la cursa de MotoGP del Gran Premi de Gran Bretanya, que es disputa al circuit de Silverstone. David Clupés i Damià Aguilar, amb l'equip del "Tot gira", conduiran "Univers MotoGP", amb un seguiment especial dels pilots catalans que hi participen. I amb l'anàlisi de Lluís Costa.

Després de dos mesos de baixa per una fractura en una vèrtebra, Jorge Lorenzo reapareix aquest cap de setmana al circuit de Silverstone. El mallorquí s'ha perdut quatre grans premis del mundial.

"Univers MotoGP", diumenge, a les 23.45, a Esport3

Diumenge, a les 23.45, Univers "MotoGP" a Esport3. Una hora amb totes les imatges del GP de Gran Bretanya, dotzena prova del Mundial. Els motors tornaran a rugir sobre el mític traçat de Silverstone després que el 2018 s'hagués de suspendre per culpa de la meteorologia. El programa comptarà amb un ampli resum de la cursa de la categoria reina i també entrevistarà els pilots catalans de totes les categories. A plató, se n'analitzaran tots els detalls tècnics amb Francesc Sòria i Ricky Cardús, i Noel Rodríguez explicarà tot el que passi "in situ" des de la catedral del motociclisme.

catradio/univers-moto-gp/

esport3.cat

Anar al contingut