El "Gol a gol" virtual fa un pas més en la seva aposta per la innovació, amb el Barça-Espanyol

Aquesta nit a les 00.00, amb motiu del Barça-Espanyol, el programa "Gol a Gol", que des de la represa de la Lliga s'emet en un format elaborat a distància gairebé de forma íntegra, estrena un plató virtual que enriqueix la posada en escena

Des de la tornada de la competició de la Lliga a mitjans de juny, el "Gol a gol" va tornar a la graella del canal Esport3 en un format innovador adaptat a les circumstàncies provocades per la pandèmia de la Covid-19. A causa de les mesures de prevenció i seguretat que s'han pres a Televisió de Catalunya, "Gol a gol" s'ha convertit en pioner d'una nova manera de fer televisió, apostant per una fórmula on les diferents persones que fan possible el programa ho fan a distància i treballant des d'un "núvol" virtual.

Això vol dir que només el seu presentador, Xavier Valls, es troba al plató. La resta de col·laboradors i equips tècnics i de realització treballen des de casa. Aquest fet és possible gràcies a un software innovador del qual han estat impulsors les àrees de Producció i Realització del Departament d'Esports de TV3, en col·laboració amb la Direcció d'Explotació i Enginyeria. Aquest software fa que tot el contingut del programa, imatges de gols, gràfics amb classificacions, videoconferències amb tertulians, es trobi al "núvol" i el realitzador pugui, des de casa, operar tot el programa.

Aquest desafiament tecnològic s'ha hagut de desenvolupar en molt poc temps per part dels equips tècnics de Televisió de Catalunya i ha permès que els espectadors d'Esport3 poguessin veure tots els resums de la Lliga cada nit després de la jornada.

L'equip del programa el formen, com a conductor i director, Xavier Valls, amb Jordi Grau, Cristina Busquets i Agustí Alavés a la redacció; Raül Sánchez a la realització; Francesc Ortega i Àngel Serralabós a la producció, i Jaume Fontelles i Santi Rivelles en l'assistència tècnica.

esport3.cat

#GolaGolTV3

Anar al contingut