Dilluns, a les 21.55

"El foraster" visita L'Albi, un poble amb passió

Dilluns, a les 21.55, a TV3, un altre capítol d'"El foraster". Quim Masferrer torna a la carretera, a recórrer territori, a trepitjar els pobles i a endinsar-se en la geografia humana. És el torn de l'Albi, un poble on els seus habitants posen passió en tot allò que fan.

L'ALBI                                                                                                                                 

A l'Albi, un típic poble de les Garrigues envoltat d'ametllers i oliveres, en Quim hi trobarà una gent de caràcters i interessos molt variats, però que comparteixen un tret distintiu: la passió que posen en tot allò que fan.

La Núria ha convertit la botiga del poble en un lloc on es pot trobar absolutament de tot, i si no hi és, ella ho aconsegueix en 24 hores. La Goretti posa tanta passió en la seva feina de perruquera com a investigar i esbombar tots els secrets del poble. I en Milio i en Ricard aspiren a ser autèntics mestres de l'humor, amb un estil "apatxonant" a l'hora d'explicar acudits. També es podrà conèixer una família que estima les curses de motos d'una manera una mica temerària; les dones del grup Pasta Fresca, que ho donen tot en les seves actuacions musicals, i els Amics de les Bitlles de l'Albi, una colla que té un talent només comparable a les seves ganes d'esmorzar.

I després, TV3 recupera el pas d'"El foraster" per Sant Martí de Tous

A Sant Martí de Tous es descobrirà un poblet petit, però amb moltes històries que han esdevingut llegenda. De fet, a Tous se celebra el Festival de Llegendes de Catalunya i amb en Quim se'n podrà viure un tastet. Però, per descobriments, els que farà quan passegi pels seus carrers, quan entri a l'església o quan s'atreveixi a pujar fins al castell. Perquè, en 48 hores, en Quim toparà amb gent amb moltes històries diferents.

LA TEMPORADA

En aquesta nova entrega, Quim Masferrer continua fent camí i coneixent la gent dels pobles d'arreu de Catalunya. Amb ells viurà moments plens d'humor, situacions carregades d'emoció i també alguna experiència trepidant.

La setena temporada d'"El foraster" va arrencar visitant Gisclareny, que, amb 27 habitants, és el poble més petit de Catalunya, i que li va suposar un dels reptes més grans.

tv3.cat/el-foraster

facebook.com/elforastertv3

@elforasterTV3

Anar al contingut