Cristina Puig
Cristina Puig
Dissabte, a les 22.00

El doctor Bonaventura Clotet, el periodista David Fernàndez i l'arquitecta Benedetta Tagliabue, a "Preguntes freqüents"

Dissabte, a les 22.00, TV3 presenta una nova edició de "Preguntes freqüents", que continuarà pendent de l'actualitat al voltant del coronavirus. Cristina Puig entrevistarà el doctor Bonaventura Clotet per saber quina és la situació actual de la pandèmia i dels avenços en la investigació mèdica. També parlarà de les conseqüències socials i econòmiques de la crisi amb el periodista David Fernàndez, soci de Coop57. I reflexionarà sobre la importància dels habitatges en cas de confinament amb l'arquitecta Benedetta Tagliabue.

"Preguntes freqüents" entrevistarà al cap del Servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital Germans Trias i Pujol, el doctor Bonaventura Clotet, per saber en quin punt de l'epidèmia de la Covid-19 ens trobem i com avança la investigació mèdica contra aquesta malaltia. El també director de l'Institut de Recerca de la Sida, Irsicaixa, presentarà un estudi segons el qual moltes persones que han passat la malaltia poden no haver quedat prou immunitzades.

La pandèmia del coronavirus té unes conseqüències socials i econòmiques que van més enllà de les mèdiques. Per això, el programa conversarà amb el periodista David Fernàndez, soci de Coop57, una de les entitats que promou una campanya de recaptació extraordinària contra l'emergència social provocada per la Covid-19.  

Quina importància tenen les ciutats, els edificis i l'arquitectura en cas de confinament? Estan preparats els habitatges actuals per passar-hi dos mesos seguits tancats? Cristina Puig en parlarà amb l'arquitecta Benedetta Tagliabue.

El "FAQS" també es preguntarà com serà el món després de la coronacrisi i quins canvis experimentarà amb la filòsofa i professora d'Esade Sira Abenoza.

L'actuació d'aquest dissabte serà de Suu i el programa tindrà les col·laboracions habituals de Pilar Rahola i Quico Sallés. A les cadires de periodistes, hi haurà Sara González i Arturo Puente.

 

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

 

Anar al contingut