Els diners obtinguts del disc aniran íntegrament a la recaptació de La Marató de TV3, dedicada a la salut mental

El disc de La Marató, número 1

El disc de La Marató, que s'ofereix en una jornada, segueix venent més en un dia que tots els discos que formen part del top ten a Espanya en tot un any. Nou èxit, doncs, d'aquesta acció que ja és tot un clàssic.

El disc ha estat durant quinze dies número u de vendes digitals i ara mateix continua encara en la segona posició.

Les dades de venda dels diaris no se sabran del cert fins al gener a causa de la logística dels quioscos i distribuïdors. De tota manera, un primer sondeig fet entre els diaris que el van oferir, en dona a hores d'ara una venda d'entre 150.000 i 160.000 còpies.

Amb aquestes dades aproximades de venda podem fer una afirmació clara : el disc de La Marató, que s'ofereix en una jornada, ven més en un dia que tots  els discos que formen part del top ten a Espanya en tot un any.

Un nou èxit que ja des d'ara cal anotar al marcador de La Marató, que en aquesta edició es dedica a la salut mental amb l'eslògan "La Marató que trenca murs".

El projecte solidari de la CCMA arriba a la 30a edició. El propòsit d'aquest any és abordar els problemes de salut mental i acabar amb l'estigmatització i els tabús que els envolten. La cita a TV3 i Catalunya Ràdio és diumenge 19.

El disc de La Marató es va posar a la venda en format físic el diumenge 28 de novembre, al preu de 12 euros, amb els diaris d'àmbit català: La Vanguardia, El Periódico de Catalunya, El Punt Avui, Ara, Diari de Tarragona, Diari de Girona, Regió 7, Segre, La Mañana i el 9Nou. A més dels esportius Sport, Mundo Deportivo i L'Esportiu, i la revista Enderrock.

Per celebrar el 30 aniversari de La Marató, aquesta edició del disc conté 30 cançons agrupades en dos discos, el Disc Blau i el Disc Blanc, els colors que caracteritzen habitualment La Marató. Quinze cançons a cada disc, que encara es pot trobar en format digital.

tv3.cat/marato
facebook.com/lamarato
twitter.com/la_marato

Anar al contingut