El BCN Film Fest
El BCN Film Fest

"El crèdit" i "Uno para todos", amb participació de TV3, s'estrenaran al BCN Film Fest

La coproducció de TV3 "El crèdit" es podrà veure al Festival Internacional de Cinema de Barcelona-Sant Jordi, que aquest any celebra la quarta edició, del 17 al 24 d'abril. També farà la seva "première" el film "Uno para todos", amb participació de la cadena pública catalana. TV3 i Catalunya Ràdio són mitjans oficials del festival

TV3 serà present al Festival Internacional de Cinema de Barcelona-Sant Jordi (BCN Film Fest), que se celebra del 17 al 24 d'abril als cinemes Verdi de Barcelona, amb "El crèdit" i "Uno para todos".

"El crèdit"

Dirigida per Joan Riedweg i Abel Folk, és una coproducció de Focus Audiovisual, TV3 i RTVE, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Alella. El film es podrà veure als cinemes Verdi, dins del Festival, el dia de Sant Jordi al vespre.

La pel·lícula per a televisió "El crèdit" és l'adaptació audiovisual de l'èxit teatral de Jordi Galceran exhibit a Barcelona durant dues temporades i, a Madrid, durant tres temporades seguides, amb gran acollida per part del públic i de la crítica.

El repartiment està encapçalat per Jordi Bosch, que és el protagonista de la producció catalana, i Carlos Hipólito, de la castellana. Tots dos comparteixen protagonisme amb Pere Ponce, Àngels Gonyalons, Agnès Busquets, Abel Folk, Albert Salazar i Carla Schilt, que completen el repartiment del telefilm.

Sinopsi

En aquesta comèdia, un home que es veu en la necessitat de demanar un préstec a un banc veu la gestió complicada quan el director de la sucursal l'hi nega perquè no hi veu garanties de solvència. Quan l'home no veu la manera d'aconseguir el crèdit de grat, amenaça el banquer de seduir i anar-se'n al llit amb la seva dona si no accedeix a aprovar l'operació.

"Uno para todos"

Després de debutar el 2015 amb el thriller "B", basat en les transcripcions del judici pel cas Bárcenas, David Ilundain ha tornat amb la direcció d'"Uno para todos". Una lluminosa història de superació protagonitzada per David Verdaguer, Clara Segura, Patricia López, Ana Labordeta i Betsy Túrnez, i amb guió de Valentina Viso i Coral Cruz.

La pel·lícula està coproduïda per Inicia Films i A Contracorriente Films i compta amb la participació de TV3.

Sinopsi

La pel·lícula comença amb un professor interí que agafa la feina de tutor de sisè de primària a un poble desconegut per a ell. Quan hi arriba descobreix que ha de reintegrar un alumne malalt a l'aula i es troba que cap dels seus companys no vol que torni.
 
tv3.cat/ficcioicinema

Anar al contingut