El Consell de Govern de la CCMA aprova la reversió parcial del pla de contenció de la despesa per a l'exercici 2018

L'aportació de 20,4 milions del Govern de la Generalitat permetrà revertir part de les mesures provocades per la nova crisi de l'IVA a la CCMA

El Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha aprovat avui la reversió parcial del pla de contenció de la despesa i les inversions per a l'exercici 2018, un cop el Govern de la Generalitat ha acordat autoritzar la transferència pressupostària a la CCMA per un import de 20.400.000 euros. Aquesta aportació econòmica permetrà atendre la despesa sobrevinguda provocada per la nova crisi de l'IVA, arran de la modificació de la Llei, de 8 de novembre de 2017.

El pla de contenció havia fixat inicialment una necessitat màxima d'estalvi de 39,5 milions, però la nova situació pressupostària permet recuperar part dels projectes, les inversions i les contractacions de continguts que havien quedat afectades inicialment.

L'equip de direcció de la CCMA presentarà la setmana que ve al Consell de Govern una proposta dels projectes de continguts i de les prioritats d'inversió que hagin de ser ateses, amb l'objectiu de mantenir el nivell d'una programació de qualitat i referència informativa per a les pròximes temporades de Catalunya Ràdio i TV3.

El conjunt de mesures de reducció de la despesa que conformaven el pla de contenció ja s'havien plantejat com a revisables des del primer moment per adaptar-les a l'evolució de la situació pressupostària.

 

ccma.cat

 

Barcelona, 20 de juny del 2018

Anar al contingut