El canal Super3 preestrena la sèrie "Mironins", coproduïda per TV3, coincidint amb l'arribada als cinemes de la versió cinematogràfica

Demà dimecres 1 de desembre, a les 20.20, el canal Super3 oferirà en exclusiva un capítol de la nova sèrie "Mironins", inspirada en l'obra de Joan Miró i coproduïda per TV3. Els protagonistes d'aquesta producció, que s'estrenarà aquest divendres, 3 de desembre, als cinemes en la seva versió cinematogràfica, són tres gotetes de pintura que cobren vida als quadres de Joan Miró per viure aventures trepidants i surrealistes en el fascinant univers de l'art i la imaginació.

Després de l'emissió del programa "InfoK", en què es parlarà de l'arribada als cinemes de la pel·lícula "Mironins", demà dimecres el canal Super3 preestrenarà un dels capítols de la sèrie, que es podrà veure sencera a partir del Nadal.

La sèrie "Mironins" consta de 26 episodis d'uns 7 minuts de durada, dirigits a nens d'entre 3 i 7 anys d'edat. Està basada en l'obra "Mironins. Un llibre per jugar i aprendre amb Joan Miró", d'Anna Carretero, Marcela Hattemer i Anna Purroy. És una esbojarrada aventura multicolor en l'increïble món de l'art, plena d'humor i fantasia perquè els nens es diverteixin mentre fan servir la imaginació. Els protagonistes d'aquesta producció són tres gotetes de pintura que cobren vida als quadres de Joan Miró per viure aventures trepidants i surrealistes en el fascinant univers de l'art i la imaginació.

"Mironins" és una sèrie creada per Mikel Mas Bilbao i Celia Rico Clavellino i produïda per Cornelius Films, Wuji House, WD Walking The Dog, Hampa Studio, Peekaboo Animation, Televisió de Catalunya, À Punt, RTVE i Ketnet. Compta amb el suport de la Fundació Joan Miró, Successió Miró, Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), Institut Valencià de Cultura (IVAC), VAF i Creative Europe Media, The Media Pioneers, GAC, PROAnimats i Catalan Films.

Pel que fa a la versió cinematogràfica, arribarà als cinemes el 3 de desembre. "Mironins (la pel·lícula)" és candidata als Premis Gaudí 2022 i als Premis Goya 2022 en la categoria de millor pel·lícula d'animació.

 

Sinopsi de la sèrie "Mironins"

Cada nit, quan el museu de Joan Miró tanca les portes i els visitants marxen a casa, tres gotetes de pintura (Ro, Blu i Low) cobren vida als quadres del pintor. Són els Mironins, tres amics inseparables que viatgen d'obra en obra per viure aventures trepidants al costat d'una infinitat de personatges tan surrealistes com inoblidables. A l'interior dels quadres, els Mironins descobriran el fascinant univers de l'art on la creativitat i la imaginació són inesgotables.

 

Sinopsi del capítol "Una escala per a en Blu" (dimecres 1 de desembre, a les 20.20)

La Ro i la Low li roben el barret al Blu. La broma es complica quan cau pel forat negre d'un quadre. En Blu se submergeix en les seves profunditats per recuperar-lo, però queda allà atrapat i espantat. Quan les seves amigues li llancen una escala mironiana, en Blu haurà d'armar-se de valor per a grimpar-la.

 

Els personatges protagonistes

Blu: És un mironí encantador, sensible i tendre, a qui li agrada estar sempre en companyia dels seus amics. Blu, que s'assembla a un nen de tres anys; està molt en contacte amb les seves emocions i, o bé es posa súper content i riu sense reserves o arrenca a plorar com si s'acabés el món per qualsevol nimietat. És bastant dormilega i el més despistat de tots, amb certa tendència a perdre's pel museu.

Low: És la més perspicaç de tots i sempre té a punt una bona idea o un "gadget" adequat per a cada ocasió. Low té una visió diferent de la realitat que els traurà de molts problemes, però també provocarà alguns altres. És una mironina amb un esperit emprenedor i crític, que actua com si fos una nena de vuit anys, però també és una mica rondinaire. Té unes ulleres immenses sense les quals no pot veure-hi.

Ro: Si es tracta de velocitat, ningú guanya la Ro i els seus patins! A més, la seva força no té límits i és capaç d'aixecar qualsevol objecte. Ro entra en acció abans de pensar, el que a vegades la fica en problemes. No té vergonya i li encanta fer el pallasso davant dels seus amics, o del primer que passi per davant. Pot ser una mica egocèntrica però té bon cor. S'assembla a una nena de cinc anys; intrèpida i feta de pura energia.

 

super3.cat

twitter/super3cat

facebook/super3

instagram/super3

youtube/super3

 

 

Anar al contingut