Diumenge, a les 9.10

El canal Super3 estrena "Inimitables", amb els súpers com a protagonistes

Diumenge, 28 de juny, a les 9.10, el canal Super3 estrenarà "Inimitables", del qual són protagonistes els súpers. El programa mostrarà vídeos enviats pels nens i nenes que responen a les crides de participació del club Super3 o de diversos espais del canal infantil. Com a fil conductor, la veu de l'actor Oriol Cruz amb les seves imitacions, que aportaran humor i un aire desenfadat al programa.

"Tots som súpers, tots som grans, siguem petits o gegants, tots som tan originals, no en trobareu pas dos d'iguals" és la tornada de la cançó "Tots som súpers". I el programa "Inimitables" neix de la idea que tot el que fan els súpers no es pot imitar. La millor manera de demostrar-ho: amb imatges, que en aquest cas seran vídeos de reptes proposats per programes del canal Super3 com l'informatiu "InfoK", de receptes de l'espai de cuina "Manduka" que fan els súpers, de participacions de ball proposades pel programa musical "Rat Rank" o de recomanacions de lectura que fan els nens i nenes del club, entre d'altres.

Per donar pas als vídeos, "Inimitables" comptarà amb la veu de l'actor Oriol Cruz, que farà de fil conductor a través de desenes d'imitacions, que aportaran un punt d'humor i un aire desenfadat al programa. D'aquesta manera, entre les imatges dels súpers, Cruz es transformarà en jugadors del Barça, com Piqué, Messi, Suárez o l'exblaugrana Iniesta. També donarà veu als pilots Marc Márquez i Nani Roma, al tenista Rafa Nadal i als jugadors de bàsquet Ricky Rubio o Pau Gasol. El món de la comunicació hi tindrà presència amb Tomàs Molina, Marc Giró, Pedro Piqueras o els "youtubers" Áless Gibaja o Miquel Montoro. I també el sector gastronòmic, amb xefs de renom com Carme Ruscalleda, Karlos Arguiñano, Ferran Adrià o l'imaginari xef Cinto del programa "Manduka", a qui posa veu el mateix Oriol Cruz.

"Inimitables", que constarà d'una primera temporada de 10 capítols d'uns 15 minuts de durada, neix d'una idea d'Òscar Nogueira, que també dirigeix el programa; el muntatge de realització és de Jordi Zorrilla i, les veus, d'Oriol Cruz.

 

super3.cat

facebook/super3

instagram/super3

youtube/super3

 

Anar al contingut