Dissabte, a les 20.00

El Barça tanca la fase de grups de la Champions d'handbol, contra el Pick Szeged, a Esport3

Demà, a les 20.00, Esport3 emetrà en directe el partit de la Lliga de Campions d'handbol entre el Barça i el Pick Szeged, des del Palau Blaugrana. Els culers són líders de grup i poden aconseguir la fita de 13 victòries seguides en aquesta Champions

Aquest dissabte el Barça d'handbol tanca la fase de grups de la Velux Champions League al Palau Blaugrana. Els culers rebran la visita del Pick Szeged

Tot i tenir el liderat de grup assegurat i l'accés directe als quarts de final garantit, serà un partit amb molts al·licients ja que el conjunt hongarès, per exemple, és l'únic que ha derrotat el Barça aquesta temporada.

A més, el d'aquest dissabte serà el penúltim partit de Champions al Palau per a Víctor Tomàs i Raúl Entrerríos. El capità blaugrana i el central asturià posaran punt final a les seves carreres professionals quan acabi la temporada, així que després del duel contra el Pick Szeged, només els quedarà la tornada dels quarts de final.

Els hongaresos ocupen la tercera plaça del grup, però mantenen opcions d'acabar segons si guanyen al Palau, on el Barça fa més de quatre anys que no hi perd. El repte pel conjunt de Xavier Pascual serà encadenar la tretzena victòria seguida aquesta Champions, fet que fins ara no ha aconseguit mai cap equip del Barça d'handbol.

Els comentaris seran de Joan Ramon Vallvé, Mireia Vicente i l'anàlisi tècnica, de Toni Garcia.

esport3.cat

Anar al contingut