El 33 estrena "Un passeig pels museus" amb una visita a la Fundació Joan Miró
El 33 estrena "Un passeig pels museus" amb una visita a la Fundació Joan Miró
Demà, a les 23.35

El 33 estrena "Un passeig pels museus" un format de slow tv amb una primera visita a la Fundació Joan Miró

Demà, divendres 18 de març, a les 22.15, el 33 estrenarà la sèrie de programes de format slow TV "Un passeig pels museus", un programa que ofereix a l'espectador l'oportunitat de conèixer els racons de cinc dels museus més emblemàtics del país i totes les obres que s'hi exposen.

Per a l'estrena "Un passeig per la Fundació Joan Miró", un espai de gairebé una hora que ressegueix el mateix recorregut que faria qualsevol persona que visita aquest museu emblemàtic de la ciutat de Barcelona.

"Un passeig pels museus", una producció 100% de TV3 dirigida per Toni Juanet, ofereix a l'espectador l'oportunitat de conèixer els racons de cinc dels museus més emblemàtics del país i totes les obres que s'hi exposen en una inclusió a l'anomenada "Slow TV" o televisió tranquil·la, que consisteix a gravar la realitat tal com la veu l'espectador, sense editar les imatges i amb el mínim d'artificis. És un format que es caracteritza per una llarga durada, durant la qual es filma un esdeveniment o una escena en la seva totalitat i en un sol pla seqüència, sense talls ni plans afegits.

Els cinc programes de què consta aquest passeig pels museus visitaran la Fundació Joan Miró, el MNAC, el Museu Picasso, els museus de Sitges i el Teatre-Museu Dalí. En les actuacions que es realitzen als racons d'aquests museus, per acompanyar cada visita, l'espectador hi trobarà malabarisme, música instrumental i coral, lectura de poemes, dansa, acrobàcia, i fins i tot hi haurà espai per a la improvisació.

Interpretació, dansa, música vocal i instrumental, tot en una peça audiovisual que aglutina les arts plàstiques i escèniques en un format sorprenent, de ritme tranquil i relaxat.

L'estrena: "Un passeig per la Fundació Joan Miró" (divendres, a les 23.50)

En aquest capítol l'espectador tindrà l'oportunitat de conèixer els racons del museu de la fundació Joan Miró.

A banda de veure amb detall la majoria d'obres de la col·lecció, la càmera captarà també les actuacions d'un malabarista, el Ramiro Vergaz, de l'actor Pepo Blasco, que recita poemes de J.V. Foix, Joan Brossa i Joan Perucho. El grup musical Sus4 interpreta el seu tema "Una nit més" amb una coreografia a l'espai on s'exposa l'escultura "Parella d'enamorats dels jocs de flors d'ametller". I finalment, quatre alumnes de contrabaix de l'ESMUC interpreten temes diversos a la terrassa del museu.

És una producció del Departament de Programes Culturals de TV3.

Enllaç a les imatges
 

Fitxa tècnica del programa

Direcció: Antoni Juanet Julià
Producció: Imma Segarra Leal
Realitzador: Sergi Minguell
Ajudants de realització: Angel Rufí Marquès i Pau Senabre Bonell
Direcció de fotografia: Eloi Codina Filba
Ajudant de producció: Montse Solanich Alcalde
Tècnics de so: Salvador Pont Castellana i Mario Ivovich Barrientos
Auxiliar tècnic: Sergi Rosa Domènech
Postproducció d'àudio: Albert Juvés Coll
Muntatge musical: Jaume Lara Suriol
Disseny gràfic: Àngels Pons Camps
Assessor continguts: Àlex Robles Fitó
Producció executiva: Elisabeth Méndez
Direcció executiva: Dani López

tv3.cat/33

Anar al contingut