Avui, dimecres, a partir de les 22.15

El 33 canvia la programació amb motiu de la mort de l'arquitecte Oriol Bohigas

Avui, dimecres, a partir de les 22.15, després d'"El gran dictat", el 33 canvia la programació arran de la mort de l'arquitecte Oriol Bohigas, l'ideòleg del model Barcelona. S'emetrà el programa "(S)avis" dedicat a la seva persona i on va ser entrevistat per Xavier Bosch.

"(S)avis" (emès el juny del 2008)

L'arquitecte i urbanista Oriol Bohigas parla orgullós de la transformació de Barcelona prèvia als Jocs Olímpics de la qual va ser responsable com a delegat de l'àrea d'Urbanisme. Bohigas, reconegut i premiat arquitecte dins i fora de les nostres fronteres, és actualment president de l'Ateneu Barcelonès i un gran amant i defensor de la ciutat de Barcelona. No en va, viu i treballa a la plaça Reial, un dels centres neuràlgics de la ciutat i una de les zones més castigades pel turisme. Des de casa seva, precisament, donarà la seva visió de temes polèmics com el futur de Catalunya, les obres de la Sagrada Família, la pèrdua d'autenticitat de la Rambla o l'arquitectura del futur.

També porta l'espectador a l'Hotel Arts, des d'on es podrà veure -i analitzar- la Vila Olímpica de Bohigas, un barri que ell va dissenyar i que va transformar la perspectiva i l'skyline de la ciutat.

A continuació s'emetran els dos primers capítols previstos inicialment del "Quèquicom"; seguidament, la programació habitual.

tv3.cat/savis

@Savis_33

Anar al contingut