Del 9 al 12 de novembre

"Divendres" visitarà Sant Quintí de Mediona per la Fira Mata-degolla

El programa "Divendres", que s'emet cada tarda a TV3, la setmana que ve visitarà la població penedesenca de Sant Quintí de Mediona, amb motiu de la Fira Mata-degolla, que se celebrarà el cap de setmana següent.

L'equip mòbil del magazín, encapçalat pel presentador Espartac Peran, s'instal·larà a la plaça dels Avis, des d'on farà connexions durant tota la setmana. Els col·laboradors habituals de "Divendres", com l'escriptor Màrius Serra, el periodista David Balaguer i la cuinera Carme Ruscalleda, duran a terme els seus espais des d'aquesta localitat de l'Alt Penedès.

A més d'explicar tots els detalls de la Mata-degolla, on es recrea una batalla del 1714, el programa s'endinsarà en la figura de Joan Amades i parlarà del ball d'en Serrallonga, el cava i els carquinyolis. També es passejarà pels principals racons, activitats i tradicions del municipi i l'àrea que envolta Sant Quintí de Mediona.

El magazín de les tardes de TV3, conduït per Helena Garcia Melero i Espartac Peran, i coproduït per El Terrat, visita cada setmana una població de Catalunya.

 

tv3.cat/divendres  

blogs.tv3.cat/divendres

facebook.com/divendres 

twitter.com/divendresTV3