Biel Duran, Aina Mallol i Carles Cortés, presentadors d'"Obrint plaça".
Biel Duran, Aina Mallol i Carles Cortés, presentadors d'"Obrint plaça".
Dissabte, a les 14.00

Dissabte, TV3 estrena "Obrint plaça", un programa per a tothom, sobre el món casteller

Dissabte13 de juliol, a les 14.00, TV3 estrenarà "Obrint plaça", el nou programa de la graella d'estiu que cada dissabte parlarà del món casteller. Presentat per Biel Duran i Aina Mallol, i amb els comentaris de Carles Cortés a peu de plaça, el programa acostarà el món dels castells al públic en general fugint de l'estricta actualitat relacionada amb cada diada i tractant qüestions d'àmbit universal des de diversos punts de vista, tots relacionats amb el món casteller.

Dissabte al migdia, l'actualitat castellera torna a TV3 amb el nou programa de TV3, produït per Som* i amb el suport de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, "Obrint plaça". En cada capítol, el programa tractarà una qüestió universal en concret des de diversos angles que portaran l'espectador a descobrir a fons un aspecte clau del fet casteller. En aquest viatge polièdric acompanyaran Biel Duran i Aina Mallol uns guies que faran possible veure la comunitat castellera des de dins, humanitzada i personalitzada, i la visió d'especialistes complementarà i aprofundirà en la matèria que es tracti cada setmana, que, en l'estrena de demà, serà l'amor.

"L'amor"
Els castells són un lloc idoni per enamorar-se? El programa descobrirà la història d'amor del Cesc, cap de colla de la Jove Xiquets de Valls, que dedica molt temps als castells, i l'Annabel, que ha acabat fent seva la passió del seu marit.

De l'amor també en parlaran els actors Joel Joan i Anna Sahun, que comparteixen vida i feina; la psicòloga Arantxa Coca, que analitza per què sorgeix l'amor al món casteller, i el músic Lluís Gavaldà, el germà de l'Annabel, que entén la passió del seu cunyat pels castells perquè ell sent el mateix per la música.

"Obrint plaça" s'emetrà cada dissabte al migdia per TV3 i cada dijous a la nit pel 33. A banda, els diumenges de les sis diades més importants, TV3 oferirà un resum de les actuacions, i es podran seguir en directe per "streaming" a través del web TV3.cat. És una producció de Som* amb el suport de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya.

tv3.cat

Anar al contingut